Apparaten en accessoires
Mushroom and Artichoke Dip
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
8 portions
Ingrediënten
-
Parmesan cheese cut into pieces2 oz
-
cremini mushrooms sliced (¼ in.)8 oz
-
olive oil1 tbsp
-
shallots cut into pieces3 oz
-
celery cut into pieces (2 in.)3 oz
-
parsley leaves1 oz
-
canned artichoke hearts drained well14 oz
-
cream cheese diced (1 in.) room temperature8 oz
-
mayonnaise2 oz
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
7 g
Calorieën
975 kJ /
233 kcal
Vetten
19 g
Vezels
5 g
Koolhydraten
11 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Broccoli and Cheddar Soup
40 Min
Caesar Salad
30 Min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 Min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 Min
Game Day Guacamole
1 Std.
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45 Min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 Min
Baked Crab Dip
15 Min
Buckwheat Blini with Smoked Salmon (Bill Yosses)
2 Std.
Mushroom Spinach Phyllo Cups
1 Std. 10 Min
Olive and Thyme Goat Cheese Dip
10 Min
Spinach and Artichoke Dip
20 Min