Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 oz water
- 40 oz golden beets, raw, trimmed and cleaned
- 3 oz yellow bell pepper
- 2 garlic cloves
- ½ oz shallot
-
½
oz sherry vinegar, e.g. Spanish Oloroso, cava
of ½ oz white wine vinegar - 4 oz extra virgin olive oil, e.g. Colavita, Pompeian, plus extra to serve
- 1 ½ tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- 13 - 14 oz cold water, to desired consistency
- 4 oz Manchego cheese, to taste
- fresh parsley leaves, to garnish
- croutons, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2051.6 kJ / 490.3 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 31.2 g
- Vetten
- 37.2 g
- Verzadigd vet
- 9.8 g
- Vezels
- 8.4 g
- Natrium
- 1417 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 Min
Chickpea Ratatouille
1 Std.
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1h 5min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1 Std. 15 Min
Southwest Quinoa
40min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50min
Green Bean Gremolata
25 Min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 Min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 Min
Vegetarian Chili
50min