Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 oz water
- 40 oz golden beets, raw, trimmed and cleaned
- 3 oz yellow bell pepper
- 2 garlic cloves
- ½ oz shallot
-
½
oz sherry vinegar, e.g. Spanish Oloroso, cava
of ½ oz white wine vinegar - 4 oz extra virgin olive oil, e.g. Colavita, Pompeian, plus extra to serve
- 1 ½ tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- 13 - 14 oz cold water, to desired consistency
- 4 oz Manchego cheese, to taste
- fresh parsley leaves, to garnish
- croutons, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2051.6 kJ / 490.3 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 31.2 g
- Vetten
- 37.2 g
- Verzadigd vet
- 9.8 g
- Vezels
- 8.4 g
- Natrium
- 1417 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil Salad
35 min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4h 20min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 Min
Keto Cranberry Sauce
20 Min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1h 10 min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1 Std. 15 Min
Mushroom Ragu with Zoodles
40 Min
Split Pea Soup
1h 25min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 Min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 Min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 Min
Curried Lentils
5h 15min