Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 oz water
- 40 oz golden beets, raw, trimmed and cleaned
- 3 oz yellow bell pepper
- 2 garlic cloves
- ½ oz shallot
-
½
oz sherry vinegar, e.g. Spanish Oloroso, cava
of ½ oz white wine vinegar - 4 oz extra virgin olive oil, e.g. Colavita, Pompeian, plus extra to serve
- 1 ½ tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- 13 - 14 oz cold water, to desired consistency
- 4 oz Manchego cheese, to taste
- fresh parsley leaves, to garnish
- croutons, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2051.6 kJ / 490.3 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 31.2 g
- Vetten
- 37.2 g
- Verzadigd vet
- 9.8 g
- Vezels
- 8.4 g
- Natrium
- 1417 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hummus (Ilan Hall)
9u. 5min
Hummus
10 Min
Basil Pesto
10 Min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10 Min
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40 Min
Spelt Risotto with Beets and Goat Cheese
1 godz. 55 min
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Lentil Salad
35 Min
Collard Greens
1 Std. 5 Min
Asparagus Cream Soup
25min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 Std. 10 Min
Butternut Squash and Apple Soup
30 Min