Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Stuffed Peppers with Rice
- 2 ½ oz yellow onions, halved
- 1 garlic clove (optioneel)
- 8 - 12 oz ground beef
- 2 slices white bread, cut into pieces
- 1 oz mustard
- ½ tsp salt
- 1 tsp sweet paprika
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 large egg
- 4 bell peppers, red, green or yellow
- 43 oz water
-
2
heaping tsp homemade vegetable stock paste
of 2 vegetable stock cubes - 8 oz basmati rice
Tomato Sauce
- 1 ½ oz unsalted butter, cut into pieces
- 1 ½ oz all-purpose flour
- 1 can crushed tomatoes (approx. 15 oz)
- 2 oz tomato purée (concentrated)
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp sugar
- 1 tsp lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5400.7 kJ / 1290.8 kcal
- Eiwitten
- 50.4 g
- Koolhydraten
- 252.9 g
- Vetten
- 32.5 g
- Verzadigd vet
- 14.5 g
- Vezels
- 75.8 g
- Natrium
- 1106.3 mg
Alternatieve recepten
Steamed Rice
25 min
Split Pea Soup
1h 25min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Spanish Rice
30min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Boiled Pasta
20 min
Minestrone
45min
Beef Chili
1 godz. 5 min
Dinner for 2 - Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 Min
Italian Wedding Soup
1h 15 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min