Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Stuffed Peppers with Rice
- 2 ½ oz yellow onions, halved
- 1 garlic clove (optioneel)
- 8 - 12 oz ground beef
- 2 slices white bread, cut into pieces
- 1 oz mustard
- ½ tsp salt
- 1 tsp sweet paprika
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 large egg
- 4 bell peppers, red, green or yellow
- 43 oz water
-
2
heaping tsp homemade vegetable stock paste
of 2 vegetable stock cubes - 8 oz basmati rice
Tomato Sauce
- 1 ½ oz unsalted butter, cut into pieces
- 1 ½ oz all-purpose flour
- 1 can crushed tomatoes (approx. 15 oz)
- 2 oz tomato purée (concentrated)
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp sugar
- 1 tsp lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5400.7 kJ / 1290.8 kcal
- Eiwitten
- 50.4 g
- Koolhydraten
- 252.9 g
- Vetten
- 32.5 g
- Verzadigd vet
- 14.5 g
- Vezels
- 75.8 g
- Natrium
- 1106.3 mg
Alternatieve recepten
Turkey Chili
45min
Chicken Noodle Soup
50min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Spaghetti Carbonara
40min
Creamy Tomato Soup
30 Min
Vegetable Soup
35min
Turkey and Corn Soup
1hod. 5min
Italian Wedding Soup
1h 15min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1h 45min
Bolognese Sauce
1h 10min