Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 3 oz yellow onions, quartered
- 2 garlic cloves
- ½ oz extra virgin olive oil
- 14 oz dried navy beans
- 1 tsp dried oregano
-
40
oz chicken stock
of 40 oz vegetable stock
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 567.2 kJ / 135.6 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 13.2 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 340.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
Curried Lentils
5h 15min
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Stuffed Vegetables
1h 20min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 min
Collard Greens
1h 5min
Purple Cauliflower Soup
25 min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 min
One-Pot Barley and Vegetables
1h 10min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Cream of Asparagus Soup
15min