Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 3 oz yellow onions, quartered
- 2 garlic cloves
- ½ oz extra virgin olive oil
- 14 oz dried navy beans
- 1 tsp dried oregano
-
40
oz chicken stock
of 40 oz vegetable stock
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 567.2 kJ / 135.6 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 13.2 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 340.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Minestrone
45min
Vegetable Soup
35min
Steamed Fennel Bulbs
Geen beoordelingen
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Turkey Breast with Creamy Potato Soup
Geen beoordelingen
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 Std.
Spanish Rice
30min
Curried Lentils
5 Std. 15 Min
Eggplant and Tomato Pasta
45min