Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 3 oz yellow onions, quartered
- 2 garlic cloves
- ½ oz extra virgin olive oil
- 14 oz dried navy beans
- 1 tsp dried oregano
-
40
oz chicken stock
of 40 oz vegetable stock
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 567.2 kJ / 135.6 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 13.2 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 340.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomato Basil Soup
40 min
Curried Lentils
5h 15min
Leek and Potato Soup
40 min
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Zucchini Bread
1h 15min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Creamy Tomato Soup
30 min
Vegetable Soup
35 min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5 min
Split Pea Soup
1 godz. 25 min
Butternut Squash and Apple Soup
30 min