Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 7 oz farro
- 64 oz water, divided
- 5 oz extra virgin olive oil
- 6 oz almond butter
- 2 oz maple syrup
- 2 oz whole grain mustard
- 2 oz apple cider vinegar
- ½ tsp salt, divided
- ¼ tsp ground black pepper, divided
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 24 oz chicken breast fillets, boneless, skinless
- 6 oz Brussels sprouts, trimmed, halved
- 12 oz acorn squash, seeded, peeled, diced (½ in.)
- 9 oz red beets, peeled, sliced (¼ in.)
- 1 bunch beet greens, sliced (½ in.)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1791 kJ / 428 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 Min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 Min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1h 10min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45min
Mediterranean Farro Salad
1 Std. 35 Min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5min
Acorn Squash Gratin
1 Std. 55 Min
Fall Chopped Salad with Yogurt Dressing
25 Min
Barley and Lentil Radicchio Salad
1 Std. 25 Min
Basil Pesto (TM5 Metric)
10min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45min
Cauliflower Tabbouleh
10min