Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 7 oz farro
- 64 oz water, divided
- 5 oz extra virgin olive oil
- 6 oz almond butter
- 2 oz maple syrup
- 2 oz whole grain mustard
- 2 oz apple cider vinegar
- ½ tsp salt, divided
- ¼ tsp ground black pepper, divided
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 24 oz chicken breast fillets, boneless, skinless
- 6 oz Brussels sprouts, trimmed, halved
- 12 oz acorn squash, seeded, peeled, diced (½ in.)
- 9 oz red beets, peeled, sliced (¼ in.)
- 1 bunch beet greens, sliced (½ in.)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1791 kJ / 428 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cod with Citrus Butter
50min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 Std. 15 Min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35 Min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 Min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2h 45min
Salmon and Lemon Rice Salad
40min
Chicken and Quinoa Salad
50min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40min
Mediterranean Chicken with Olives
35 Min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45min