Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 17 oz water, divided, plus extra to cool asparagus
- ice cubes, to cool asparagus
- 12 oz asparagus, cut into pieces (1-2 in.)
- 7 oz zucchini, cut into rounds (¼ in.)
- 1 oz shallots
- 1 ½ oz olive oil
- 1 ½ oz grapefruit juice
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 2 tsp chia seeds
- 4 oz baby spinach
- 2 tbsp chopped walnuts
- 1 tbsp pumpkin seeds
- 1 tbsp sunflower seeds
- 2 grapefruits, cut into segments (see Tip)
- 4 - 6 fresh chives, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 938.1 kJ / 224.2 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 19.8 g
- Vetten
- 15.4 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 325.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Green Goddess Salad
10min
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40min
Meatballs with Herb Tahini and Cauliflower Tabbouleh
30 min
Mushroom Ragu with Zoodles
40min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1 godz. 50 min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15 Min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 min
Southwest Quinoa
40min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20min