Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 17 oz water, divided, plus extra to cool asparagus
- ice cubes, to cool asparagus
- 12 oz asparagus, cut into pieces (1-2 in.)
- 7 oz zucchini, cut into rounds (¼ in.)
- 1 oz shallots
- 1 ½ oz olive oil
- 1 ½ oz grapefruit juice
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 2 tsp chia seeds
- 4 oz baby spinach
- 2 tbsp chopped walnuts
- 1 tbsp pumpkin seeds
- 1 tbsp sunflower seeds
- 2 grapefruits, cut into segments (see Tip)
- 4 - 6 fresh chives, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 938.1 kJ / 224.2 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 19.8 g
- Vetten
- 15.4 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 325.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Southwest Quinoa
40 Min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 Min
Chopped Asian Salad
20 min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Tuna Avocado Bowl
50 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 min
Mushroom Ragu with Zoodles
40 Min