Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 oz yellow onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 15 oz green tomatillos, ripe, husked, destemmed and halved
- 1 fresh jalapeño chili, destemmed and deseeded
- ½ oz extra virgin olive oil
- ½ tsp ground cumin
- ¼ tsp red pepper flakes, to taste
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 16 oz green leafy vegetables, mixed, i.e., collard greens, baby spinach, Tuscan kale, sliced into ¼ inch ribbons, divided
- 4 large eggs
- 18 oz water
- 4 tbsp chopped cilantro, to garnish
- 4 tbsp green onions, sliced, to garnish
- whole grain bread, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 791.8 kJ / 189.3 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 16.3 g
- Vetten
- 10.3 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 7.3 g
- Natrium
- 386.5 mg
Alternatieve recepten
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 Min
Southwest Quinoa
40min
Steamed Eggs in Tomato Sauce (Shakshuka)
45min
Green Bean Gremolata
25 Min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45min
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 Min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40min
Cauliflower Steaks
45min
Vegetarian Chili
50min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min