Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 oz yellow onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 15 oz green tomatillos, ripe, husked, destemmed and halved
- 1 fresh jalapeño chili, destemmed and deseeded
- ½ oz extra virgin olive oil
- ½ tsp ground cumin
- ¼ tsp red pepper flakes, to taste
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 16 oz green leafy vegetables, mixed, i.e., collard greens, baby spinach, Tuscan kale, sliced into ¼ inch ribbons, divided
- 4 large eggs
- 18 oz water
- 4 tbsp chopped cilantro, to garnish
- 4 tbsp green onions, sliced, to garnish
- whole grain bread, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 791.8 kJ / 189.3 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 16.3 g
- Vetten
- 10.3 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 7.3 g
- Natrium
- 386.5 mg
Alternatieve recepten
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25min
Spiced Corn Salad
25min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25min
Vegan Cashew Sauté
35min
Apple and Cranberry Farro Salad
35min
Rainbow Bowl
1h 15min
Mediterranean Farro Salad
1h 35min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Southwest Quinoa
40min
Steamed Eggs in Tomato Sauce (Shakshuka)
45min
Ancho-Cranberry Turkey Enchiladas
1 Std. 10 Min