Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 oz yellow onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 15 oz green tomatillos, ripe, husked, destemmed and halved
- 1 fresh jalapeño chili, destemmed and deseeded
- ½ oz extra virgin olive oil
- ½ tsp ground cumin
- ¼ tsp red pepper flakes, to taste
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 16 oz green leafy vegetables, mixed, i.e., collard greens, baby spinach, Tuscan kale, sliced into ¼ inch ribbons, divided
- 4 large eggs
- 18 oz water
- 4 tbsp chopped cilantro, to garnish
- 4 tbsp green onions, sliced, to garnish
- whole grain bread, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 791.8 kJ / 189.3 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 16.3 g
- Vetten
- 10.3 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 7.3 g
- Natrium
- 386.5 mg
Alternatieve recepten
Steamed Eggs in Tomato Sauce (Shakshuka)
45 Min
Southwest Quinoa
40 Min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 Min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
45 Min
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45 Min
Chicken Shawarma Bowl
1 Std.
Rainbow Bowl
1h 15min
Fish Tacos
45 Min
Lemon Caper Potato Salad
1 Std.
Vegetarian Chili
50 Min
Pumpkin Chili
50 Min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25min