Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz extra virgin olive oil
- 2 tbsp harissa
- 2 tsp tomato paste
- 1 red bell pepper, cut into pieces
- 4 garlic cloves
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp sweet smoked paprika
- 1 tsp salt
- 1 can diced tomatoes (28 oz)
- 6 large eggs
- 35 oz water
- chopped fresh parsley, to garnish
- chopped fresh cilantro, to garnish
- flatbread, toasted, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 636 kJ / 152 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 669 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25min
Salmon Miso Soup
30 Min
Pineapple Teriyaki Salmon
30 Min
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45min
Sous-Vide Cod, Beet and Lemongrass Risotto
2 godz. 10 min
Green Shakshuka
40min
Apple and Cranberry Farro Salad
35min
Rainbow Bowl
1h 15min
Mediterranean Farro Salad
1h 35min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Southwest Quinoa
40min