Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
TM6

Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)

4.4 (69 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 4 oz Canadian bacon, cubed (see Tip)
    of 4 oz bacon, cooked and cubed (see Tip)
  • 1 oz extra virgin olive oil, divided
  • 3 ½ oz yellow onion, in wedges
  • 5 ½ oz carrots, cut in pieces (¼ in.)
  • 1 oz soy sauce, to taste
  • 2 tsp sugar (optioneel)
  • 4 large eggs
  • 1 heaping tsp homemade vegetable stock paste
    of 1 stock cube
  • 8 oz white short-grain rice (18-20 min cooking time)
    of 8 oz long-grain rice (18-20 min cooking time)
  • 35 oz water
  • 8 oz mixed vegetables, e.g. broccoli in small florets, frozen peas, cauliflower in small florets, green beans cut into pieces (1 in.), zucchini, in half moons (½ in.)
  • sesame oil, to garnish (optioneel)

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1197 kJ / 286 kcal
Eiwitten
13 g
Koolhydraten
39 g
Vetten
9 g
Verzadigd vet
2 g
Vezels
3 g
Natrium
512 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten