Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tomato and Herb Sauce
- ½ lemon, thin peel only, no pith
- 6 sprigs fresh flat leaf parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh basil, leaves only, plus extra to garnish
- 15 fresh chives, cut into thirds, plus extra to garnish
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 garlic clove
- 2 ½ oz red onion, quartered
- 2 oz sun-dried tomatoes, drained of oil
- 1 oz freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- 2 tsp brown sugar
- 2 tsp balsamic vinegar
- 3 ½ oz unsalted butter, in pieces (½ in.-1 in.)
- 2 oz pitted Kalamata olives, sliced
- 1 tbsp capers
- 1 can diced tomatoes (approx. 14.5 oz)
Seafood
- 32 oz fresh black mussels, scrubbed and debearded (see Tip)
- 24 oz small littleneck clams, cleaned (see Tip)
- 12 oz cherry tomatoes, cut into halves
- 1 oz toasted pine nuts, to garnish
- crusty bread, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2822.7 kJ / 674.6 kcal
- Eiwitten
- 57.6 g
- Koolhydraten
- 36.8 g
- Vetten
- 34.1 g
- Verzadigd vet
- 14.6 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 1959.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crab Cakes
1h 35min
New England Clam Chowder
45 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40 Min
Asparagus with Cashew Cream
20 Min
Green Garlic Spread
10min
Sous-vide Artichokes
55min
Sardine Sandwich Spread
5min
Savory Oatmeal with Sautéed Mushrooms
45 Min
Vegetable Juice
30 Min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 Std.
Coconut Sautéed Shrimp
35 Min