Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tomato and Herb Sauce
- ½ lemon, thin peel only, no pith
- 6 sprigs fresh flat leaf parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh basil, leaves only, plus extra to garnish
- 15 fresh chives, cut into thirds, plus extra to garnish
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 garlic clove
- 2 ½ oz red onion, quartered
- 2 oz sun-dried tomatoes, drained of oil
- 1 oz freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- 2 tsp brown sugar
- 2 tsp balsamic vinegar
- 3 ½ oz unsalted butter, in pieces (½ in.-1 in.)
- 2 oz pitted Kalamata olives, sliced
- 1 tbsp capers
- 1 can diced tomatoes (approx. 14.5 oz)
Seafood
- 32 oz fresh black mussels, scrubbed and debearded (see Tip)
- 24 oz small littleneck clams, cleaned (see Tip)
- 12 oz cherry tomatoes, cut into halves
- 1 oz toasted pine nuts, to garnish
- crusty bread, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2822.7 kJ / 674.6 kcal
- Eiwitten
- 57.6 g
- Koolhydraten
- 36.8 g
- Vetten
- 34.1 g
- Verzadigd vet
- 14.6 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 1959.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sangria
10 min
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Fermented Red Onions
84h 30min
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1h
Fall Chopped Salad with Yogurt Dressing
25 min
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14h 10min
Coconut Sautéed Shrimp
35min
Strawberry Shrub
10 min
Moroccan Lamb and Eggplant with Couscous
1h 10 min
Citrus and Carrot Juice
5 min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25 min