Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tomato and Herb Sauce
- ½ lemon, thin peel only, no pith
- 6 sprigs fresh flat leaf parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh basil, leaves only, plus extra to garnish
- 15 fresh chives, cut into thirds, plus extra to garnish
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 garlic clove
- 2 ½ oz red onion, quartered
- 2 oz sun-dried tomatoes, drained of oil
- 1 oz freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- 2 tsp brown sugar
- 2 tsp balsamic vinegar
- 3 ½ oz unsalted butter, in pieces (½ in.-1 in.)
- 2 oz pitted Kalamata olives, sliced
- 1 tbsp capers
- 1 can diced tomatoes (approx. 14.5 oz)
Seafood
- 32 oz fresh black mussels, scrubbed and debearded (see Tip)
- 24 oz small littleneck clams, cleaned (see Tip)
- 12 oz cherry tomatoes, cut into halves
- 1 oz toasted pine nuts, to garnish
- crusty bread, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2822.7 kJ / 674.6 kcal
- Eiwitten
- 57.6 g
- Koolhydraten
- 36.8 g
- Vetten
- 34.1 g
- Verzadigd vet
- 14.6 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 1959.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Shrimp in Garlic Sauce
25min
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25min
Cod with Citrus Butter
50min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40min
Halibut with Apricot Chutney
30 min
Cioppino
55min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 min
Coconut Sautéed Shrimp
35min
Shrimp Sauté
25min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 godz. 15 min