Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
½
oz oil
of ½ oz extra virgin olive oil - ½ oz unsalted butter
- 8 ½ oz shallots, halved lengthways
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1061 kJ / 254 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 27 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sautéing Onions and Garlic
20 min
Steamed Shrimp
20 min
Caramelizing 7 oz Onions
40min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50min
Browning 12.5 oz Shallots
Geen beoordelingen
Sautéing 7 oz Onions
20 min
Sautéing 7 oz Leeks
Geen beoordelingen
Sautéing 10 oz Fennel
25min
Light Browning Onions and Garlic
20 min
Sautéing 10.5 oz Onions
Geen beoordelingen
Sautéing 14 oz Eggplant
35 min
Basic Jasmine Rice
35 min