Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
½
oz oil
of ½ oz extra virgin olive oil - ½ oz unsalted butter
- 8 ½ oz shallots, halved lengthways
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1061 kJ / 254 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 27 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sautéing 7 oz Leeks
Nessuna valutazione
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 Min
Vegetable Stock Powder
4h
Browning 12.5 oz Shallots
25 min
Sautéing 12.5 oz Shallots
25 min
Spiced Pears with Sangria
1 Std. 20 Min
Sautéing Red Pepper with Onions
25 min
Browning 8.5 oz Shallots
25 min
Barley Risotto with Beef Short Ribs
3h 20min
Light Browning Onions and Garlic
20 Min
Sautéing 10.5 oz Onions
Nessuna valutazione
Caramelizing 7 oz Onions
40 Min