Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 oz garlic cloves (approx. 7-9 cloves), to taste
- 3 oz extra virgin olive oil, divided
- 35 oz ripe tomatoes, i.e. dry-farmed tomatoes (see Tip)
- 2 anchovies, preserved in olive oil
- 1 heaping tsp chili powder
- ½ tsp fine sea salt, to taste
- 43 oz water
-
16
oz pasta
of 16 oz ramen noodles -
grated pecorino cheese, to taste
of grated Parmesan cheese, to taste - 15 fresh basil leaves, torn into small pieces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1619 kJ / 387 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Fettuccine Alfredo
40min
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40min
Pork Pilaf
45 Min
Fettuccine with Arugula and Ricotta
1u.
Nectarine and Cherry Panzanella Salad
25min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 Min
Summer Squash Flatbread
50 Min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 Min
Lemon Pasta
35min
Mushroom Fettuccini
40min
Pasta Primavera
50 Min
Risotto with Spinach and Peas
30 Min