Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 oz garlic cloves (approx. 7-9 cloves), to taste
- 3 oz extra virgin olive oil, divided
- 35 oz ripe tomatoes, i.e. dry-farmed tomatoes (see Tip)
- 2 anchovies, preserved in olive oil
- 1 heaping tsp chili powder
- ½ tsp fine sea salt, to taste
- 43 oz water
-
16
oz pasta
of 16 oz ramen noodles -
grated pecorino cheese, to taste
of grated Parmesan cheese, to taste - 15 fresh basil leaves, torn into small pieces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1619 kJ / 387 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Vegetarian Chili
50 Min
Spaghetti Carbonara
40 min
White Velvet
10 Min
Vegan Spaghetti and "Meatballs"
1 godz. 30 min
Mexican Creamed Corn
30 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Vegan Creamy Tomato Soup
30 min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 min
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45 Min
Sausage and Lentil Stew
1h 15min
Vegan Macaroni and Cheese
5h