Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 7 oz carrots, cut into pieces (approx. ¾ in.)
- 7 oz red bell peppers, cut into pieces (approx. 1 ¼ in.)
- 7 oz broccoli, cut into florets, plus stems sliced into pieces (approx. ¼ in.)
- 5 ½ oz dessert apples, stems removed, quartered
- 1 oz sunflower seeds, unsalted
- 1 oz olive oil
- ½ oz freshly squeezed lemon juice
- 1 tsp honey
- 1 ½ tsp Dijon mustard
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 515 kJ / 123.1 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 13.2 g
- Vetten
- 7.5 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 437.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Berry Dream
10min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 Min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5min
Broccoli Salad (TM5 Metric)
10min
Tomato Ketchup
1 godz. 15 min
Two Second Breakfast
5 min
Dinner for 2 - Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 Min
Coleslaw
10min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts (TM5/6 Metric)
10min