Hurricane Po'Boy with Saffron Aioli

Hurricane Po'Boy with Saffron Aioli

4.8 17 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
6 portions

Ingrediënten

Saffron Aioli
  • vegetable oil
    15 oz
  • garlic clove
    1
  • white vinegar
    1 oz
  • salt
    1 tsp
  • saffron
    2 pinches
  • large eggs pasteurized
    2
Hurricane Po'Boy
  • unsalted butter diced
    4 oz
  • Creole seasoning (see Tip)
    1 tbsp
  • jumbo shrimp, raw peeled and deveined
    24
  • baguettes
    2
  • tomatoes thinly sliced rounds
    2
  • iceberg lettuce head thinly sliced
    ½
  • hot and spicy pickles thinly sliced rounds
    3
    3 Cajun pickles, thinly sliced rounds
  • potato chips to serve

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1660 mg
Eiwitten 28 g
Calorieën 4640 kJ / 1109 kcal
Vetten 91 g
Vezels 4 g
Verzadigd vet 22 g
Koolhydraten 50 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...