Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Saffron Aioli
- 15 oz vegetable oil
- 1 garlic clove
- 1 oz white vinegar
- 1 tsp salt
- 2 pinches saffron
- 2 large eggs, pasteurized
Hurricane Po'Boy
- 4 oz unsalted butter, diced
- 1 tbsp Creole seasoning (see Tip)
- 24 jumbo shrimp, raw, peeled and deveined
- 2 baguettes
- 2 tomatoes, thinly sliced rounds
- ½ iceberg lettuce head, thinly sliced
-
3
hot and spicy pickles, thinly sliced rounds
of 3 Cajun pickles, thinly sliced rounds - potato chips, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4640 kJ / 1109 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 91 g
- Verzadigd vet
- 22 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1660 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45min
Crab Cakes
1h 35min
Pork Gyro Phyllo Rolls
1h
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50min
Sweet Potato Gnocchi
1h 15min
Cajun Gumbo
1h 30min
Shrimp Sauté
25min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min
Shrimp in Garlic Sauce
25min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25min
Shrimp Scampi
40min