Hurricane Po'Boy with Saffron Aioli
TM6 TM5

Hurricane Po'Boy with Saffron Aioli

4.7 (15 beoordelingen)

Ingrediënten

Saffron Aioli

  • 15 oz vegetable oil
  • 1 garlic clove
  • 1 oz white vinegar
  • 1 tsp salt
  • 2 pinches saffron
  • 2 large eggs, pasteurized

Hurricane Po'Boy

  • 4 oz unsalted butter, diced
  • 1 tbsp Creole seasoning (see Tip)
  • 24 jumbo shrimp, raw, peeled and deveined
  • 2 baguettes
  • 2 tomatoes, thinly sliced rounds
  • ½ iceberg lettuce head, thinly sliced
  • 3 hot and spicy pickles, thinly sliced rounds
    of 3 Cajun pickles, thinly sliced rounds
  • potato chips, to serve

Voeding
per 1 portion
Calorieën
4640 kJ / 1109 kcal
Eiwitten
28 g
Koolhydraten
50 g
Vetten
91 g
Verzadigd vet
22 g
Vezels
4 g
Natrium
1660 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten