Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Saffron Aioli
- 15 oz vegetable oil
- 1 garlic clove
- 1 oz white vinegar
- 1 tsp salt
- 2 pinches saffron
- 2 large eggs, pasteurized
Hurricane Po'Boy
- 4 oz unsalted butter, diced
- 1 tbsp Creole seasoning (see Tip)
- 24 jumbo shrimp, raw, peeled and deveined
- 2 baguettes
- 2 tomatoes, thinly sliced rounds
- ½ iceberg lettuce head, thinly sliced
-
3
hot and spicy pickles, thinly sliced rounds
of 3 Cajun pickles, thinly sliced rounds - potato chips, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4640 kJ / 1109 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 91 g
- Verzadigd vet
- 22 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1660 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1h
Risotto with Broccolini
35min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45min
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25min
Seafood Quesadillas
2h
Carnitas
50min
Jalapeño Poppers
1h
Margarita with Citrus Dust
30 Min
Pork Tortas
2h 20min
Fish Tacos
45min
Deviled Eggs
20min