Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Saffron Aioli
- 15 oz vegetable oil
- 1 garlic clove
- 1 oz white vinegar
- 1 tsp salt
- 2 pinches saffron
- 2 large eggs, pasteurized
Hurricane Po'Boy
- 4 oz unsalted butter, diced
- 1 tbsp Creole seasoning (see Tip)
- 24 jumbo shrimp, raw, peeled and deveined
- 2 baguettes
- 2 tomatoes, thinly sliced rounds
- ½ iceberg lettuce head, thinly sliced
-
3
hot and spicy pickles, thinly sliced rounds
of 3 Cajun pickles, thinly sliced rounds - potato chips, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4640 kJ / 1109 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 91 g
- Verzadigd vet
- 22 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1660 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Enchiladas
40min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25min
Tuna Tartare
40min
Margarita
10 Min
Pork and Green Beans Sauté
45min
Strawberry, Pineapple Shrimp Cocktail
50min
Chipotle Caesar Salad
30min
Shrimp and Crab Stack
25min
Margarita with Citrus Dust
30min
Texas BBQ Pulled Pork
1h 30min
Garlic Shrimp
35min