Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)

Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)

4.5 8 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 portions

Ingrediënten

  • light soy sauce gluten free
    2 oz
  • honey
    3 oz
  • fresh ginger peeled
    1 inch
  • lime juice
    ½ oz
  • fresh salmon fillet
    18 oz
  • brown rice "low GI" (see Tip)
    2 ½ oz
  • water
    35 oz
  • frozen edamame
    7 oz
  • English cucumbers (approx. 28 oz), trimmed and cut into ribbons
    2
  • lemon juice
    2 tbsp
  • sesame oil
    2 tsp
  • spring onion thinly sliced
    1
  • sesame seeds toasted
    2 tsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 640 mg
Eiwitten 37.8 g
Calorieën 2130 kJ / 510 kcal
Vetten 22.5 g
Vezels 5 g
Verzadigd vet 5.8 g
Koolhydraten 39.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...