Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
2
oz cotija cheese, cut into pieces (approx. 1 in.)
of 2 oz Monterey Jack cheese, cut into pieces (approx. 1 in.) - ½ oz fresh cilantro leaves (approx. ½ bunch)
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 1 tsp ground cumin
- 3 garlic cloves
- ½ - 1 fresh jalapeño chili, stem and seeds removed and cut in half, to taste
- 3 ½ oz yellow onion, quartered (approx. ½ medium onion)
- 1 oz olive oil, plus extra to fry tortillas
- 28 oz canned diced tomatoes, undrained (see Variation)
- 1 oz tomato paste
- ½ tsp sugar
- 6 large eggs
- 16 oz canned refried pinto beans
- 6 corn tortillas (approx. 6 in.)
- 1 ripe avocado, cut into pieces (approx. ½ in.)
- sour cream, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1672.1 kJ / 399.7 kcal
- Eiwitten
- 18.3 g
- Koolhydraten
- 34.4 g
- Vetten
- 22.7 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 9.7 g
- Natrium
- 1121.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken and Avocado Arepas
1h
Caesar Salad
30 Min
Pollo Pibil
1 Std. 30 Min
Chicken Enchiladas
40min
Buffalo Cauliflower Bites
25 Min
Thai Curry Noodles
25 Min
Salmon and Lemon Rice Salad
40min
Mexican Lasagna
1h 20min
Tortilla Soup
25 Min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40min
Beef Tostadas
1h 10 min
Picadillo (Texas Hash)
40min