Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
2
oz cotija cheese, cut into pieces (approx. 1 in.)
of 2 oz Monterey Jack cheese, cut into pieces (approx. 1 in.) - ½ oz fresh cilantro leaves (approx. ½ bunch)
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 1 tsp ground cumin
- 3 garlic cloves
- ½ - 1 fresh jalapeño chili, stem and seeds removed and cut in half, to taste
- 3 ½ oz yellow onion, quartered (approx. ½ medium onion)
- 1 oz olive oil, plus extra to fry tortillas
- 28 oz canned diced tomatoes, undrained (see Variation)
- 1 oz tomato paste
- ½ tsp sugar
- 6 large eggs
- 16 oz canned refried pinto beans
- 6 corn tortillas (approx. 6 in.)
- 1 ripe avocado, cut into pieces (approx. ½ in.)
- sour cream, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1672.1 kJ / 399.7 kcal
- Eiwitten
- 18.3 g
- Koolhydraten
- 34.4 g
- Vetten
- 22.7 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 9.7 g
- Natrium
- 1121.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 min
Carnitas
50 min
Pico De Gallo
15min
Chicken Enchiladas
40 min
Horchata "Coconut Water"
5min
Creamed Pearl Onions with Ham
35 min
Chicken and Avocado Arepas
1h
Pollo Pibil
1h 30 min
Picadillo (Texas Hash)
40 min
Chicken Fajita Soup
50 min
Tortilla Soup
25 min
Tinga de Pollo (TM6)
40 min