
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 oz white onion cut into pieces
- 10 sprigs fresh cilantro leaves only
Salsa Verde
- 21 oz green tomatillos husks removed
- 3 oz white onions cut into pieces
- 1 serrano chili destemmed
- 1 garlic clove
- ½ oz fresh cilantro leaves and tender stems
- 1 tsp salt to taste
Fish
- 1 oz orange juice
- 1 tsp salt to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 oz extra virgin olive oil divided
- 2 dried bay leaves divided
- ½ tsp dried thyme divided
- 20 oz tuna steaks cubed (2 in.), divided
- 10 corn tortillas warm, to serve (see Tip)
- radishes sliced, to garnish
- 2 limes cut into wedges, to serve
- chopped cilantro to garnish
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 166 kcal / 695 kJ
- Eiwitten
- 15 g
- Vetten
- 5 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vezels
- 3 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Natrium
- 505 mg