Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 oz white onion, cut into pieces
- 10 sprigs fresh cilantro, leaves only
Salsa Verde
- 21 oz green tomatillos, husks removed
- 3 oz white onions, cut into pieces
- 1 serrano chili, destemmed
- 1 garlic clove
- ½ oz fresh cilantro, leaves and tender stems
- 1 tsp salt, to taste
Fish
- 1 oz orange juice
- 1 tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 oz extra virgin olive oil, divided
- 2 dried bay leaves divided
- ½ tsp dried thyme, divided
- 20 oz tuna steaks, cubed (2 in.), divided
- 10 corn tortillas, warm, to serve (see Tip)
- radishes, sliced, to garnish
- 2 limes, cut into wedges, to serve
- chopped cilantro, to garnish
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 695 kJ / 166 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 505 mg
Alternatieve recepten
Tinga de Pollo (TM6)
40min
Picadillo (Texas Hash)
40min
Pollo Pibil
1h 30min
Pozole Rojo
2 Std. 5 Min
Gorditas de Chicharrón
1h 40 min
Chicken Enchiladas
40min
Cochinita Pibil
4 godz.
Biltmore Chicken Posole
1h 30min
Tortilla Soup
25 分钟
South Texas Carne Guisada
1h 20min
Tomatillo Salsa
20 min
Pozole Verde
2h