Peeler Beet Carpaccio with Burrata
TM6

Peeler Beet Carpaccio with Burrata

5.0 ( 8 beoordelingen )

Ingrediënten

  • 5 oz extra virgin olive oil
  • 2 oz white vinegar
  • 1 oz lemon juice
  • 1 tsp Dijon mustard
  • ½ oz maple syrup
  • 5 tsp dried basil
  • ½ tsp salt to taste
  • ¼ tsp ground black pepper to taste

Beets

  • 28 oz whole baby beets, fresh trimmed
  • 39 oz water divided
  • 4 oz baby arugula
  • 8 oz burrata cheese
  • 2 tbsp pomegranate arils/seeds (optioneel)
  • 2 tbsp chopped pecans (optioneel)

Voeding
per 1 portion
Calorieën
295 kcal / 1234.5 kJ
Eiwitten
8.2 g
Vetten
24.2 g
Koolhydraten
12.1 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
6.5 g
Natrium
418.1 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten