Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 oz extra virgin olive oil
- 2 oz white vinegar
- 1 oz lemon juice
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ oz maple syrup
- 5 tsp dried basil
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
Beets
- 28 oz whole baby beets, fresh, trimmed
- 39 oz water, divided
- 4 oz baby arugula
- 8 oz burrata cheese
- 2 tbsp pomegranate arils/seeds (optioneel)
- 2 tbsp chopped pecans (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1234.5 kJ / 295 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 12.1 g
- Vetten
- 24.2 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 418.1 mg
Alternatieve recepten
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20 min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 min
Margarita
10min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 min
Buddha Bowl with Chicken
1h
Green Goddess Salad
10min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)
1h 25min
Sicilian Shrimp Salad
30 min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15min
Chinese Chicken Salad
1h 30min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts (TM5/6 Metric)
10min