Apparaten en accessoires
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 25min
8 portions
Ingrediënten
-
extra virgin olive oil5 oz
-
white vinegar2 oz
-
lemon juice1 oz
-
Dijon mustard1 tsp
-
maple syrup½ oz
-
dried basil5 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Beets
-
whole baby beets, fresh trimmed28 oz
-
water divided39 oz
-
baby arugula4 oz
-
burrata cheese8 oz
-
pomegranate arils/seeds (optioneel)2 tbsp
-
chopped pecans (optioneel)2 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
418.1 mg
Eiwitten
8.2 g
Calorieën
1234.5 kJ /
295 kcal
Vetten
24.2 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
6.5 g
Koolhydraten
12.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
20min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20min
Green Goddess Salad
10min
Raspberry Vinaigrette
10min
Berry Dream (TM6/7)
10min
Green Bean Gremolata
25min
Medicine Ball Tea
20min
Olive and Thyme Goat Cheese Dip
10min
Cranberry Vinaigrette Fall Salad
10min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2u. 15min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min