Peeler Beet Carpaccio with Burrata
TM6

Peeler Beet Carpaccio with Burrata

5.0 (6 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 5 oz extra virgin olive oil
  • 2 oz white vinegar
  • 1 oz lemon juice
  • 1 tsp Dijon mustard
  • ½ oz maple syrup
  • 5 tsp dried basil
  • ½ tsp salt, to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, to taste

Beets

  • 28 oz whole baby beets, fresh, trimmed
  • 39 oz water, divided
  • 4 oz baby arugula
  • 8 oz burrata cheese
  • 2 tbsp pomegranate arils/seeds (optioneel)
  • 2 tbsp chopped pecans (optioneel)

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1234.5 kJ / 295 kcal
Eiwitten
8.2 g
Koolhydraten
12.1 g
Vetten
24.2 g
Verzadigd vet
6.5 g
Vezels
3.3 g
Natrium
418.1 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten