Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pinto Beans
- 16 oz dried pinto beans
- water, to soak
- 4 oz yellow onions, in pieces
- 1 tsp salt
- 1 tbsp dried oregano
-
1
bay leaf, fresh (optioneel)
of 1 dried bay leaf (optioneel) - 50 oz vegetable stock
Refried Beans
- 1 white onion, cut into pieces
- 1 garlic clove (optioneel)
- ½ oz vegetable oil
- ½ tsp salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3544.7 kJ / 847.2 kcal
- Eiwitten
- 49.3 g
- Koolhydraten
- 148.9 g
- Vetten
- 6.4 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 36.5 g
- Natrium
- 957.9 mg
Alternatieve recepten
Garlic Tahini Dip (Tarator)
5 Min
Hummus
10 Min
Spanish Rice
35min
Steamed Chocolate Lava Cakes
2 godz. 55 min
Lemon Orzo
40 Min
Slow Cooked Chili con Carne
7h
Brazilian Limeade
10 Min
Hummus with Peas and Beans
25min
Basic Quinoa
35min
Whole Lemon Olive Oil Bundt Cake
1h 30min
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40 Min
Artichoke Alfredo Sauce
45 Min