Apparaten en accessoires
Tuna and Caper Sauce Fusilli
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
parsley leaves and tender stems½ oz
-
lemon thin peel only, no pith, plus 2 oz juice1
-
extra virgin olive oil3 oz
-
capers drained2 oz
-
garlic clove1
-
tuna, packed in water drained (5 oz cans)2 cans
-
water45 oz
-
salt1 heaping tsp
-
12 oz rotini pasta, driedfusilli pasta, dried12 oz
-
lemon quartered, to serve, plus extra to zest, to garnish1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1401.4 mg
Eiwitten
32.5 g
Calorieën
2559.5 kJ /
611.7 kcal
Vetten
23.7 g
Vezels
4.2 g
Verzadigd vet
3.8 g
Koolhydraten
68.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
One Pot Pastas
10 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Pasta Primavera
50min
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40min
Asian Chicken Noodle Soup
1u. 35min
Florentine Meatballs and Linguine
1u. 10min
Portuguese Fish and Potato Stew
45min
Thai Curry Noodles
25min
Chicken Fricassee
50min
Spinach and Artichoke Garlic Bread
20min
Tuna with Penne Pasta
30min
Cornbread Pie
1u. 25min
White Bean Soup
2u. 45min