Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ oz parsley, leaves and tender stems
- 1 lemon, thin peel only, no pith, plus 2 oz juice
- 3 oz extra virgin olive oil
- 2 oz capers, drained
- 1 garlic clove
- 2 cans tuna, packed in water, drained (5 oz cans)
- 45 oz water
- 1 heaping tsp salt
-
12
oz fusilli pasta, dried
of 12 oz rotini pasta, dried - 1 lemon, quartered, to serve, plus extra to zest, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2559.5 kJ / 611.7 kcal
- Eiwitten
- 32.5 g
- Koolhydraten
- 68.4 g
- Vetten
- 23.7 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 1401.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tofu Stew
30 min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 Std.
Lemon Pasta
35 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Mushroom Fettuccini
40 Min
Kimchi Risotto
35 Min
Sausage and Red Pepper Pasta
45 Min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 Min
Green Bean Casserole
1 godz. 30 min
Tuna Noodle Bake
1h 20 min
Butternut Squash Macaroni and Cheese
1h 15min
Creamy Pasta with Peas
25 Min