Apparaten en accessoires
Tuna and Caper Sauce Fusilli
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
parsley leaves and tender stems½ oz
-
lemon thin peel only, no pith, plus 2 oz juice1
-
extra virgin olive oil3 oz
-
capers drained2 oz
-
garlic clove1
-
tuna, packed in water drained (5 oz cans)2 cans
-
water45 oz
-
salt1 heaping tsp
-
12 oz rotini pasta, driedfusilli pasta, dried12 oz
-
lemon quartered, to serve, plus extra to zest, to garnish1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1401.4 mg
Eiwitten
32.5 g
Calorieën
2559.5 kJ /
611.7 kcal
Vetten
23.7 g
Vezels
4.2 g
Verzadigd vet
3.8 g
Koolhydraten
68.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
One Pot Pastas
10 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Rainbow Bowl
1u. 15min
Shrimp and Green Pea Pasta
40min
Mushroom Fettuccini
40min
Coconut Sautéed Shrimp
35min
Pasta Primavera
50min
White Fish Salad
35min
Smoked Salmon and Zucchini Pasta
35min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
45min
Three Cheese Pasta Shells
40min
Tortellini in Tomato Cream Sauce
1u.
Chicken Adobo
1u. 25min