Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ oz parsley, leaves and tender stems
- 1 lemon, thin peel only, no pith, plus 2 oz juice
- 3 oz extra virgin olive oil
- 2 oz capers, drained
- 1 garlic clove
- 2 cans tuna, packed in water, drained (5 oz cans)
- 45 oz water
- 1 heaping tsp salt
-
12
oz fusilli pasta, dried
of 12 oz rotini pasta, dried - 1 lemon, quartered, to serve, plus extra to zest, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2559.5 kJ / 611.7 kcal
- Eiwitten
- 32.5 g
- Koolhydraten
- 68.4 g
- Vetten
- 23.7 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 1401.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti alla Puttanesca
35 Min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 Std.
Tuna with Penne Pasta
30 Min
Fettuccine with Arugula and Ricotta
1 Std.
Flan Pudding
3 Std.
Smoked Salmon Lemon Pasta
35 Min
Eggplant and Tomato Pasta
45 Min
Lemon Pasta
35 Min
Mushroom Fettuccini
40 Min
Coconut Sautéed Shrimp
35 Min
Cajun Shrimp Steamer with Garlic Butter
40 Min
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45 Min