Apparaten en accessoires
Tuna and Caper Sauce Fusilli
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
parsley leaves and tender stems½ oz
-
lemon thin peel only, no pith, plus 2 oz juice1
-
extra virgin olive oil3 oz
-
capers drained2 oz
-
garlic clove1
-
tuna, packed in water drained (5 oz cans)2 cans
-
water45 oz
-
salt1 heaping tsp
-
12 oz rotini pasta, driedfusilli pasta, dried12 oz
-
lemon quartered, to serve, plus extra to zest, to garnish1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1401.4 mg
Eiwitten
32.5 g
Calorieën
2559.5 kJ /
611.7 kcal
Vetten
23.7 g
Vezels
4.2 g
Verzadigd vet
3.8 g
Koolhydraten
68.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
One Pot Pastas
10 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Jumbo Shrimp with Vermicelli
30 Min
Spring Pea Green Soup
15 Min
Pasta Primavera
50 Min
Cauliflower Potato Salad
1 Std. 30 Min
Shrimp Salad with Peaches in White Pepper Citronette
1 Std.
Italian "Baked" Beans
1 Std. 15 Min
Bow-Tie Antipasto Pasta Salad
50 Min
Tuna with Penne Pasta
30 Min
Creamy Pasta with Peas
25 Min
Cloud Eggs
20 Min
Chicken "Fried" Steak
45 Min
Chicken Marsala
40 Min