Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz Parmesan cheese, in pieces
- ½ oz fresh parsley, leaves only, plus extra to garnish or 0.5 oz celery leaves, plus extra to garnish
Acorn Squash
- 1 acorn squash
-
avocado oil, to rub
of unsalted butter, melted, to rub - salt, to season
- ground black pepper, to season
Filling
- 4 oz cauliflower florets, small stems removed
- 2 oz yellow onion, cut into pieces
- 1 oz celery, cut into pieces (1 in.)
-
1 ½
oz walnut halves
of 1 ½ oz pecan halves - 1 oz avocado oil
- ¼ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 5 oz cremini mushrooms, destemmed, quartered
- 1 oz dried cranberries, unsweetened (optioneel)
- 1 ½ tsp tamari sauce
- 1 ½ tsp apple cider vinegar
- 40 oz water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2115.1 kJ / 505.5 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 32.4 g
- Verzadigd vet
- 5.4 g
- Vezels
- 9.1 g
- Natrium
- 828.2 mg
Alternatieve recepten
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30min
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min
Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust
1h 45min
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20min
Supergreen Granola
1 Std. 10 Min
Roasted Carrots with Black Sesame Drizzle
35min
Mini Mushroom Galettes
1h 55 min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Southwest Quinoa
40min