Compatibele versies
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- water, to boil noodles
- 2 garlic cloves
- 1 tsp dried chili flakes
- 2 oz shallots, cut into pieces
- 2 ½ oz coconut oil, divided
- 5 oz red bell peppers, sliced (¼ in.)
- 5 oz red onions, sliced (¼ in.)
- 3 carrots, peeled in ribbons
- 5 oz sugar snap peas
- 7 oz soba noodles
- ½ oz peanut butter
- ½ oz tamari sauce
- 2 tsp ginger paste
- 2 tsp Korean chili paste (gochujang)
- 1 ½ oz rice vinegar
- 2 tsp maple syrup
- ½ oz lime juice
- 1 tsp sesame oil
- 10 oz firm tofu
- ¼ bunch fresh cilantro, leaves only, chopped, plus extra to garnish
- 2 sprigs fresh basil, leaves only, chopped, plus extra to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2304 kJ / 550.7 kcal
- Eiwitten
- 22.7 g
- Koolhydraten
- 60.9 g
- Vetten
- 27.8 g
- Verzadigd vet
- 16.9 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 850.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1h 50min
Chili Oil Noodles
30min
Gochujang Ramen Noodles
30min
Korean Ramen with Tofu
50 min
Vegetarian Japchae
45 Min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 Min
Buddha Bowl with Lentil Falafel and Pomegranate
2h 35min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30min
Vegan Cashew Sauté
35min
Crispy Korean Tofu
1 Std. 20 Min
Tofu Ramen Bowl
55min
Fish Tacos
45 Min