Apparaten en accessoires
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
water to boil noodles
-
garlic cloves2
-
dried chili flakes1 tsp
-
shallots cut into pieces2 oz
-
coconut oil divided2 ½ oz
-
red bell peppers sliced (¼ in.)5 oz
-
red onions sliced (¼ in.)5 oz
-
carrots peeled in ribbons3
-
sugar snap peas5 oz
-
soba noodles7 oz
-
peanut butter½ oz
-
tamari sauce½ oz
-
ginger paste2 tsp
-
Korean chili paste (gochujang)2 tsp
-
rice vinegar1 ½ oz
-
maple syrup2 tsp
-
lime juice½ oz
-
sesame oil1 tsp
-
firm tofu10 oz
-
fresh cilantro leaves only, chopped, plus extra to garnish¼ bunch
-
fresh basil leaves only, chopped, plus extra to garnish2 sprigs
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
850.6 mg
Eiwitten
22.7 g
Calorieën
2304 kJ /
550.7 kcal
Vetten
27.8 g
Vezels
6.5 g
Verzadigd vet
16.9 g
Koolhydraten
60.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Taste of East Asia
11 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Vegetarian Japchae
45 Min
Rainbow Bowl
1 Std. 15 Min
Crispy Korean Tofu
1 Std. 20 Min
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45 Min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1 Std. 15 Min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 Min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45 Min
Gochujang Ramen Noodles
30 Min
Mushroom Taco Filling
35 Min
Tofu Ramen Bowl
55 Min
Smoky Black Bean Soup
35 Min
Ramen Noodle Soup
40 Min