Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 9 oz kamut grains
- water, to soak
Dressing
- 1 tsp fennel seeds
- 1 tsp red pepper flakes
- ½ tsp salt
- ½ tsp black peppercorns
- 2 ½ oz extra virgin olive oil
- 2 oz lemon juice
- 4 oz red onions, thinly sliced half-moons
- 2 tbsp capers, rinsed
Salad
- 60 oz water
- 1 tsp salt
- 4 oz kale, stems removed, cut into pieces (1 in.)
- 10 oz broccoli florets
- fresh mixed herbs, to garnish (parsley, mint, cilantro, basil)
- 1 lemon, in wedges
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1046 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 772 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Kale Quinoa Green Goddess Salad (Bill Yosses)
1h 20 min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25min
Cauliflower Steaks
45min
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5 min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2 Std. 15 Min
Southwest Quinoa
40min