Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 9 oz kamut grains
- water, to soak
Dressing
- 1 tsp fennel seeds
- 1 tsp red pepper flakes
- ½ tsp salt
- ½ tsp black peppercorns
- 2 ½ oz extra virgin olive oil
- 2 oz lemon juice
- 4 oz red onions, thinly sliced half-moons
- 2 tbsp capers, rinsed
Salad
- 60 oz water
- 1 tsp salt
- 4 oz kale, stems removed, cut into pieces (1 in.)
- 10 oz broccoli florets
- fresh mixed herbs, to garnish (parsley, mint, cilantro, basil)
- 1 lemon, in wedges
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1046 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 772 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 Min
Southwest Quinoa
40 Min
Kale, Broccolini and Cranberries with Almonds
40 Min
Buddha Bowl with Lentil Falafel and Pomegranate
2 Std. 35 Min
Cauliflower Tabbouleh
10 Min
Steamed Cod Over Greens
40 Min
Collard Greens
1 Std. 5 Min
Lemon Caper Asparagus
25min
Grilled Pineapple Salsa
20 Min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 Min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 Min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2 Std. 15 Min