Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Almond-Orange Vinaigrette
- 4 oz orange juice
- 1 oz almond butter, natural (no salt, no sugar)
- 2 oz shallots, cut into pieces
- ½ tsp salt, to taste
Cabbage Salad
- 14 oz red cabbage, cored, thinly sliced
- 6 oz rainbow carrots, peeled, in pieces (1 in.)
- ½ bunch fresh cilantro, leaves only
- 6 oz red beets, peeled, quartered (approx. 1 md. beet)
- slivered almonds, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 431 kJ / 103 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25p
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20min
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 Min
Asparagus with Cashew Cream
20min
Green Smoothie (TM5 Metric)
10min
Purple Cabbage with Pecan Salad
15 min
Apple and Cranberry Farro Salad
35min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40 Min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5min
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
35min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55 min