Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Almond-Orange Vinaigrette
- 4 oz orange juice
- 1 oz almond butter, natural (no salt, no sugar)
- 2 oz shallots, cut into pieces
- ½ tsp salt, to taste
Cabbage Salad
- 14 oz red cabbage, cored, thinly sliced
- 6 oz rainbow carrots, peeled, in pieces (1 in.)
- ½ bunch fresh cilantro, leaves only
- 6 oz red beets, peeled, quartered (approx. 1 md. beet)
- slivered almonds, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 431 kJ / 103 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 Min
Southwest Quinoa
40 Min
Curried Cauliflower and Chickpea Salad
40 Min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 Std. 5 Min
Broccoli Red Lentil Soup
30 Min
Cauliflower Tabbouleh
10 Min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 Min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 Std. 5 Min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40 Min
Purple Cauliflower Soup
25min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 Min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 Std. 5 Min