Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Almond-Orange Vinaigrette
- 4 oz orange juice
- 1 oz almond butter, natural (no salt, no sugar)
- 2 oz shallots, cut into pieces
- ½ tsp salt, to taste
Cabbage Salad
- 14 oz red cabbage, cored, thinly sliced
- 6 oz rainbow carrots, peeled, in pieces (1 in.)
- ½ bunch fresh cilantro, leaves only
- 6 oz red beets, peeled, quartered (approx. 1 md. beet)
- slivered almonds, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 431 kJ / 103 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fennel, Orange and Cherry Salad
10min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Sautéing 10 oz Fennel
25 min
Gluten Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h
Purple Cabbage with Pecan Salad
15min
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1h 10 min
Beet Salad
15min
Avocado and Hemp Pesto
10min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Southwest Quinoa
40 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min