Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 oz zucchini
- 4 oz carrots
- 2 ½ oz red pepper
Cilantro Aioli
- 9 oz vegetable oil
- 1 oz ginger, peeled, in pieces
- 1 oz cilantro leaves, plus extra to garnish
- 1 large egg
- 1 tbsp freshly squeezed lemon juice
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
Vegetable Pancakes
- 2 garlic cloves
- 3 oz green onions, sliced (2 in.)
- 3 oz red onions, quartered
- 2 oz leeks, cleaned and sliced (2 in.)
- 4 oz all-purpose flour
- ½ tsp garlic powder
- 1 tsp baking powder
- ½ tsp salt
- 3 large eggs
- 1 tbsp soy sauce
- 1 tsp sesame oil
- 4 oz mushrooms, sliced
- 2 - 4 tbsp oil, as needed
- fresh cilantro leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1895 kJ / 453 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 40 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pumpkin Soup with Crispy Chickpeas
1 Std.
Three Course Meal for 2 - Vegetable Soup, Chicken Pie with Rice & Steamed Apple
1 godz. 20 min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 min
Carrot Hummus
15 min
Dairy Free Tzatziki
15 min
Sausage and Lentil Stew
1sa 15 dk
Warming amaranth porridge
50 Min
Stuffed Vegetables
1 godz. 20 min
Ancient Grain Bread
2 Std. 30 Min
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
35 min
Chocolate Apple Date Balls
10 min
Tofu scramble
25 Min