Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kale Pesto
- 4 oz Parmesan cheese, cubed
- 1 oz pine nuts
- 1 lemon, thin peel only, no pith
- 4 garlic cloves
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 4 oz kale, stems removed
- 2 oz fresh basil leaves
- 2 oz extra virgin olive oil
Polenta
- 36 oz water
- 10 oz polenta cornmeal
- ½ tsp salt, to taste
- non-stick cooking spray
- marinara sauce, to serve (see Tip)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 167 kJ / 40 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brown Rice Salad with Turmeric Dressing
1h
Butternut Squash Coconut Curry
40 min
Eggplant and Almond Dip
20min
Kale Quinoa Green Goddess Salad (Bill Yosses)
1h 20 min
Barley and Tomato Salad
45 min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2u. 45min
Apple and Cranberry Farro Salad
35 min
Feta and Olive Loaves
1h 20 min
Kale Meat(less) Balls
30 min
Quinoa Patties
1h
Cauliflower with Pea Purée
40 min
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
35 min