Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kale Pesto
- 4 oz Parmesan cheese, cubed
- 1 oz pine nuts
- 1 lemon, thin peel only, no pith
- 4 garlic cloves
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 4 oz kale, stems removed
- 2 oz fresh basil leaves
- 2 oz extra virgin olive oil
Polenta
- 36 oz water
- 10 oz polenta cornmeal
- ½ tsp salt, to taste
- non-stick cooking spray
- marinara sauce, to serve (see Tip)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 167 kJ / 40 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil Moussaka
2h 20min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1h 40min
Cauliflower with Pea Purée
40min
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Hummus (Ilan Hall)
9 Std. 5 Min
Kabocha Sage Risotto
40min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2 Std. 45 Min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50min
White Bean Soup
2 Std. 45 Min
Black Bean Walnut Patties
35min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5min
Quinoa Patties
1h