Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kale Pesto
- 4 oz Parmesan cheese, cubed
- 1 oz pine nuts
- 1 lemon, thin peel only, no pith
- 4 garlic cloves
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 4 oz kale, stems removed
- 2 oz fresh basil leaves
- 2 oz extra virgin olive oil
Polenta
- 36 oz water
- 10 oz polenta cornmeal
- ½ tsp salt, to taste
- non-stick cooking spray
- marinara sauce, to serve (see Tip)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 167 kJ / 40 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baked Mushroom Empanadas
1h 50 min
Vegan "Crab" Cakes
1h 10min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15min
Virginia Sweet Potato Biscuits
35 min
Purple Cabbage with Pecan Salad
15min
Sweet Potato Spoon Bread
1h
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55 min
Cauliflower with Pea Purée
40min
Quinoa Patties
1h
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2 godz. 45 min