Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 7 oz all-purpose flour
- 3 ½ oz unsalted butter, in pieces
- 2 oz water, ice cold
- ½ tsp salt
- 12 oz tomatoes, any type (e.g. cherry, beefsteak, plum)
- extra virgin olive oil, to grease
Filling and Finalization
- 1 garlic clove
- ½ - 1 oz brown sugar, to taste
- 6 fresh basil leaves
- 1 tsp dried oregano
- ½ oz extra virgin olive oil
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp mustard
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 934 kJ / 223 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 164 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Leek and Potato Soup
40min
Quiche Lorraine
50min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2h 45min
Baba Ghanoush
1h 30min
Artichoke and Butterbean Dip
10 dk
Mini Mushroom Galettes
1h 55 min
Ratatouille with Pecorino
1hod. 5min
Apple Tarte Tatin with Crème Anglaise
1h 30min
Christmas Tree Spinach Puff
1sa
French Onion Soup
1h 10 min
Split Pea Soup
1 godz. 25 min
Hummus (Ilan Hall)
9h 5min