Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 7 oz all-purpose flour
- 3 ½ oz unsalted butter, in pieces
- 2 oz water, ice cold
- ½ tsp salt
- 12 oz tomatoes, any type (e.g. cherry, beefsteak, plum)
- extra virgin olive oil, to grease
Filling and Finalization
- 1 garlic clove
- ½ - 1 oz brown sugar, to taste
- 6 fresh basil leaves
- 1 tsp dried oregano
- ½ oz extra virgin olive oil
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp mustard
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 934 kJ / 223 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 164 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1h 10min
Cornbread Pie
1 godz. 25 min
Root Vegetable Gratin
1 godz. 25 min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 Std. 40 Min
Apple Tarte Tatin with Crème Anglaise
1h 30min
Acorn Squash Gratin
1h 55 min
Whole Wheat Soda Bread
1 godz. 50 min
Southwest Creamed Corn
25min
Leek Pie
1 godz. 45 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 Std. 5 Min
Smoked Salmon and Brie Quiche
55min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45min