Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Olive Tapenade
- 2 oz pitted black olives
- 2 oz pitted green olives
- 1 tbsp capers
- 2 sun-dried tomatoes, drained
- 5 fresh basil leaves
- ⅛ tsp smoked paprika
- 1 tsp balsamic vinegar
Tortilla
- 2 oz Parmesan cheese, cubed (1 in.)
- 3 oz red onion, quartered
- 2 garlic cloves
- 4 sprigs parsley, leaves only
- ½ oz olive oil, plus extra to grease
- 17 ½ oz water
- 7 oz new potatoes, peeled, halved, sliced (approx. ¼ in.)
- 3 oz red bell peppers
- 2 oz mushrooms, sliced (approx. ¼ in.) (optioneel)
- 6 large eggs
- 2 oz whole milk
- ½ tsp ground paprika
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 687 kJ / 164 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 5.6 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Southwest Quinoa
40min
Light and Fresh Beet Pasta
20min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Ratatouille with Pecorino
1 godz. 5 min
Mushroom Risotto
30 min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Thai Curry Noodles
25 min
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 godz.
Butternut Squash Coconut Curry
40min
Baby Peas and Pancetta Risotto
30 min
Risotto with Spinach and Peas
30 min