Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Zucchini Mousse
- 17 ½ oz water
- 18 oz zucchini, cut into pieces (1 in.)
-
1
packet/envelope unflavored gelatin powder, unsweetened (approx. 7-8 g)
of 2 ¼ - 2 ½ tsp gelatin powder, unflavored, unsweetened - 1 ½ oz boiling water
- 9 oz mascarpone
- ½ tbsp lemon zest, grated
- ½ tbsp dried thyme
- ½ tsp salt
Bacon Powder
- 9 oz sliced bacon
Saffron Risotto
- 1 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 2 oz shallots, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 2 oz unsalted butter, cut into pieces, divided
- 11 oz risotto rice, e.g. Canaroli, Arborio, (14-15 min cooking time)
- 3 ½ oz white wine
- 32 oz water
- 1 stock cube, meat or vegetable
- 2 - 3 pinches saffron threads
- ½ tsp salt
- 2 - 3 pinches ground black pepper
Assembly
- unsalted butter, to grease
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3161.3 kJ / 755.3 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 45.7 g
- Vetten
- 55.2 g
- Verzadigd vet
- 30.3 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 1509.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy Mushroom Soup
25min
Cream of Asparagus Soup
15min
Lemon Caper Aioli
10min
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50min
Basil Pesto
10min
Ratatouille
40min
Soubise Sauce
30 Min
Smoked Trout Dip
15min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Cherry Clafoutis (Ludo Lefebvre)
3h 15min
Asparagus Cream Soup
25min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min