Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz shallots, cut into pieces
- 1 - 2 garlic cloves, to taste
- 1 fresh Fresno chili
- 5 oz red bell pepper, stem, seeds and pith removed, cut into pieces
- 6 oz English cucumber, cut into pieces
- 24 oz heirloom tomatoes, quartered
- 2 oz extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 1 oz red wine vinegar
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- 2 - 4 sprigs fresh basil, leaves only, hand torn
- 10 fresh chives, thinly sliced
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 807.7 kJ / 193 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 14.5 g
- Vetten
- 14.3 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 450.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hummus
10 Min
Tuscan White Bean Stew
1h
Spring Garden Minestrone Soup
50min
Stuffed Gnocchi
1h 20min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1h 10min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Risotto with Spinach and Peas
30min
Smoked Salmon and Watercress Pesto Crostini
15min
Lemon Caper Potato Salad
1h
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
35 min
Jambalaya, Spicy Soup and Fruit Crumble
1 Std. 45 Min
Mushroom Stroganoff
30min