Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz shallots, cut into pieces
- 1 - 2 garlic cloves, to taste
- 1 fresh Fresno chili
- 5 oz red bell pepper, stem, seeds and pith removed, cut into pieces
- 6 oz English cucumber, cut into pieces
- 24 oz heirloom tomatoes, quartered
- 2 oz extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 1 oz red wine vinegar
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- 2 - 4 sprigs fresh basil, leaves only, hand torn
- 10 fresh chives, thinly sliced
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 807.7 kJ / 193 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 14.5 g
- Vetten
- 14.3 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 450.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Creamy Tomato Soup
30min
Carrot Ginger Soup
20min
Leek and Potato Soup
40min
Gazpacho
1h 15min
Broccoli and Cheddar Soup
40min
Chocolate Budino (Matthew Kenney)
5h
Spanish Rice
30min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1h 40min
Butternut Squash and Apple Soup
30min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1h 10min
Cream of Asparagus Soup
15min