Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz shallots, cut into pieces
- 1 - 2 garlic cloves, to taste
- 1 fresh Fresno chili
- 5 oz red bell pepper, stem, seeds and pith removed, cut into pieces
- 6 oz English cucumber, cut into pieces
- 24 oz heirloom tomatoes, quartered
- 2 oz extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 1 oz red wine vinegar
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- 2 - 4 sprigs fresh basil, leaves only, hand torn
- 10 fresh chives, thinly sliced
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 807.7 kJ / 193 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 14.5 g
- Vetten
- 14.3 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 450.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Southern Coleslaw
15 min
Turkey Chili
45min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Hummus
10 dk
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20min
Golden Beet Gazpacho
50 min
Turmeric Dressing
10 dk
Cauliflower Tabbouleh
10 dk
Lentil Salad
35 min
Acorn Squash Gratin
1 godz. 55 min
Lemon Caper Potato Salad
1 godz.