Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 18 oz mixed vegetables and fruit (e.g. 2 oz celeriac, 3.5 oz beetroot, 9 oz carrots, 3.5 oz apple), cut into pieces as needed
- 1 oz oil
-
1
oz vinegar
of 1 oz lemon juice -
1
tsp salt
of 1 tsp herb salt - 2 pinches ground black pepper
-
½
tsp sugar
of ½ tsp honey
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 723 kJ / 172.8 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 15.6 g
- Vetten
- 7.9 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 609.6 mg
Alternatieve recepten
Vegetable Soup
35min
Berry Mousse
4u. 50min
Creamy Tomato Soup
30min
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35min
Green Smoothie
10 Min
Coleslaw
10 Min
Frozen Fruit Sorbet
5 Min
Stuffed Vegetables
1 Std. 20 Min
Dinner for 2 - Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45min
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Baked Spinach and Eggs
35min
Berry Dream
10 Min