Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Broccoli and Potatoes
- 21 oz broccoli, cut into florets
- 25 oz water
- ½ tsp salt
- 18 oz potatoes, cut into pieces (1¼ in.-1½ in.)
Cheese Sauce
- 3 ½ oz blue cheese, cut into pieces
- 1 oz all-purpose flour
- 2 oz unsalted butter
- 3 oz heavy whipping cream
- ¼ tsp ground white pepper
- 1 pinch ground nutmeg
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1832.2 kJ / 437.9 kcal
- Eiwitten
- 13.4 g
- Koolhydraten
- 38.9 g
- Vetten
- 27.3 g
- Verzadigd vet
- 16.9 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 648.6 mg
Alternatieve recepten
Vegetable Soup
35 min
Mashed Potatoes
50 min
Quiche Lorraine
50 min
Cheesecake (No-Bake)
5 Std. 30 Min
Baked Spinach and Eggs
35 min
Spanish Rice
30min
Ratatouille
40min
Cauliflower Gratin
55min
Stuffed Vegetables
1h 20 min
Lemon Pound Cake
2h
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35 min
Whisked Egg Whites
5min