Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Broccoli and Potatoes
- 21 oz broccoli, cut into florets
- 25 oz water
- ½ tsp salt
- 18 oz potatoes, cut into pieces (1¼ in.-1½ in.)
Cheese Sauce
- 3 ½ oz blue cheese, cut into pieces
- 1 oz all-purpose flour
- 2 oz unsalted butter
- 3 oz heavy whipping cream
- ¼ tsp ground white pepper
- 1 pinch ground nutmeg
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1832.2 kJ / 437.9 kcal
- Eiwitten
- 13.4 g
- Koolhydraten
- 38.9 g
- Vetten
- 27.3 g
- Verzadigd vet
- 16.9 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 648.6 mg
Alternatieve recepten
Quick Cheese Soufflés
45 min
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35 min
Apple Sauce
20min
Quiche Lorraine
50 min
Cauliflower Gratin
55 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Apple Cake
1h
Carrot Croquettes
1h 10 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Cheesecake (No-Bake)
5h 30 min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 min
Steamed Cabbage
25 min