Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Broccoli and Potatoes
- 21 oz broccoli, cut into florets
- 25 oz water
- ½ tsp salt
- 18 oz potatoes, cut into pieces (1¼ in.-1½ in.)
Cheese Sauce
- 3 ½ oz blue cheese, cut into pieces
- 1 oz all-purpose flour
- 2 oz unsalted butter
- 3 oz heavy whipping cream
- ¼ tsp ground white pepper
- 1 pinch ground nutmeg
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1832.2 kJ / 437.9 kcal
- Eiwitten
- 13.4 g
- Koolhydraten
- 38.9 g
- Vetten
- 27.3 g
- Verzadigd vet
- 16.9 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 648.6 mg
Alternatieve recepten
Dinner for 2 - Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45 Min
Rice Pudding
1h 10min
Coleslaw
10 Min
Apple Sauce
20 min
Quiche Lorraine
50min
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35min
Mashed Potatoes
50min
Cauliflower Gratin
55min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Boiled Eggs
20 min
Whipped Cream
10 Min
Vegetable Soup
35min