Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 oz yellow onions, halved
- 4 ½ oz leek, cut into pieces
- 1 ½ oz extra virgin olive oil
- 22 oz mixed vegetables (e.g. potatoes, carrots, zucchini, celery, tomatoes, chard, cooked dried beans, butternut squash), cut into pieces as needed
- 36 oz water
-
2
vegetable stock cubes
of 2 heaping tsp homemade vegetable stock paste - 1 tsp salt
- 4 ½ oz pasta, dry, type ditalini or similar short dried pasta
- 6 tsp extra virgin olive oil
- 6 fresh basil leaves
- 6 - 18 tsp Parmesan cheese, grated
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1153.4 kJ / 275.7 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 30.2 g
- Vetten
- 13.8 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 709 mg
Alternatieve recepten
Vegetable Soup
35 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30min
Creamy Tomato Soup
30min
French Onion Soup
1 Std. 10 Min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1hod. 5min
Apple Sauce
20min
Spanish Rice
30min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Vegetable Stock Paste
45min
Ratatouille
40min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min