Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 oz yellow onions, halved
- 4 ½ oz leek, cut into pieces
- 1 ½ oz extra virgin olive oil
- 22 oz mixed vegetables (e.g. potatoes, carrots, zucchini, celery, tomatoes, chard, cooked dried beans, butternut squash), cut into pieces as needed
- 36 oz water
-
2
vegetable stock cubes
of 2 heaping tsp homemade vegetable stock paste - 1 tsp salt
- 4 ½ oz pasta, dry, type ditalini or similar short dried pasta
- 6 tsp extra virgin olive oil
- 6 fresh basil leaves
- 6 - 18 tsp Parmesan cheese, grated
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1153.4 kJ / 275.7 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 30.2 g
- Vetten
- 13.8 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 709 mg
Alternatieve recepten
Lentil Moussaka
2h 20min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Asparagus Cream Soup
25 min
Apple Sauce
20 min
Ratatouille
40min
Cauliflower Gratin
55min
Vegetable Soup
35min
Split Pea Soup
1 Std. 25 Min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Mushroom Risotto
30min
Sausage and Lentil Stew
1h 15min
Vegetarian Chili
50min