Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 oz yellow onions, halved
- 4 ½ oz leek, cut into pieces
- 1 ½ oz extra virgin olive oil
- 22 oz mixed vegetables (e.g. potatoes, carrots, zucchini, celery, tomatoes, chard, cooked dried beans, butternut squash), cut into pieces as needed
- 36 oz water
-
2
vegetable stock cubes
of 2 heaping tsp homemade vegetable stock paste - 1 tsp salt
- 4 ½ oz pasta, dry, type ditalini or similar short dried pasta
- 6 tsp extra virgin olive oil
- 6 fresh basil leaves
- 6 - 18 tsp Parmesan cheese, grated
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1153.4 kJ / 275.7 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 30.2 g
- Vetten
- 13.8 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 709 mg
Alternatieve recepten
Ratatouille
40 min
Dinner for 2 - Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Vegetable Stock Paste
45 min
Vegetable Soup
35 min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 Std. 15 Min
Asparagus Cream Soup
25min
Cod with Citrus Butter
50 min
Berry Dream
10 Min
Berry Mousse
4 Std. 50 Min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min