Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 oz yellow onions, halved
- 4 ½ oz leek, cut into pieces
- 1 ½ oz extra virgin olive oil
- 22 oz mixed vegetables (e.g. potatoes, carrots, zucchini, celery, tomatoes, chard, cooked dried beans, butternut squash), cut into pieces as needed
- 36 oz water
-
2
vegetable stock cubes
of 2 heaping tsp homemade vegetable stock paste - 1 tsp salt
- 4 ½ oz pasta, dry, type ditalini or similar short dried pasta
- 6 tsp extra virgin olive oil
- 6 fresh basil leaves
- 6 - 18 tsp Parmesan cheese, grated
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1153.4 kJ / 275.7 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 30.2 g
- Vetten
- 13.8 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 709 mg
Alternatieve recepten
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Vegetable Soup
35min
Tomato Basil Soup
40min
Split Pea Soup
1 Std. 25 Min
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Berry Mousse
4u. 50min
Turkey Chili
45min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 min
Rice Salad with Eggs and Tuna Fish
1 Std.
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 Std.
Ratatouille
40min
One-Pot Barley and Vegetables
1 Std. 10 Min