Apparaten en accessoires
Egg Salad
Voorbereiding. 20min
Totaal 30min
6 portions
Ingrediënten
-
water35 oz
-
large eggs8
-
parsley leaves½ oz
-
celery cut into pieces (½ in.)3 ½ oz
-
dill pickles cut into pieces (1 in.)4 oz
-
green onions cut into pieces (1 in.)1 ½ oz
-
mayonnaise3 oz
-
Dijon mustard2 tsp
-
celery salt½ tsp
-
bread, toasted12 slices
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
568 mg
Eiwitten
13 g
Calorieën
1289 kJ /
308 kcal
Vetten
19 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
4 g
Koolhydraten
22 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
All Things Eggs
12 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Potato Pancakes
45min
Healthy Gut Zinger
10min
Steamed Corn with Chipotle Mayonnaise and Cilantro Salsa
45min
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50min
Summer Squash Flatbread
50min
Fettuccine with Arugula and Ricotta
1u.
Honey Glazed Carrots
30min
Cranberry Vodka Zombie Brains
5min
Buttermilk Mashed Potatoes
35min
Broccoli and Cheddar Soup
40min
Oatmeal
15min
Chicken Salad Sandwich
15min