Apparaten en accessoires
Egg Salad
Voorbereiding. 20min
Totaal 30min
6 portions
Ingrediënten
-
water35 oz
-
large eggs8
-
parsley leaves½ oz
-
celery cut into pieces (½ in.)3 ½ oz
-
dill pickles cut into pieces (1 in.)4 oz
-
green onions cut into pieces (1 in.)1 ½ oz
-
mayonnaise3 oz
-
Dijon mustard2 tsp
-
celery salt½ tsp
-
bread, toasted12 slices
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
568 mg
Eiwitten
13 g
Calorieën
1289 kJ /
308 kcal
Vetten
19 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
4 g
Koolhydraten
22 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
All Things Eggs
12 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Green Bean Gremolata
25min
Fettuccine with Arugula and Ricotta
1u.
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1u.
Collard Greens
1u. 5min
Italian Wedding Soup
1u. 15min
Creamed Pearl Onions with Ham
35min
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10min
Shrimp and Grits
1u. 50min
New England Clam Chowder
45min