Apparaten en accessoires
Egg Salad
Voorbereiding. 20min
Totaal 30min
6 portions
Ingrediënten
-
water35 oz
-
large eggs8
-
parsley leaves½ oz
-
celery cut into pieces (½ in.)3 ½ oz
-
dill pickles cut into pieces (1 in.)4 oz
-
green onions cut into pieces (1 in.)1 ½ oz
-
mayonnaise3 oz
-
Dijon mustard2 tsp
-
celery salt½ tsp
-
bread, toasted12 slices
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
568 mg
Eiwitten
13 g
Calorieën
1289 kJ /
308 kcal
Vetten
19 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
4 g
Koolhydraten
22 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
All Things Eggs
12 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10 Min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 Min
Coleslaw
10 Min
Chicken Stock Paste
45 Min
Vegetable Stock Paste
45 Min
Avocado Tuna Salad
5 Min
Noodle Kugel
55 Min
Harvest Punch
30 Min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1 Std. 25 Min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 Min
Minty Vodka Lemonade
10 Min
Tex-Mex Turkey Soup
50 Min