Gluten-Free Veggie Pizza Crust

4.9 24 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 45min
2 portions

Ingrediënten

  • mozzarella (low-moisture) in pieces
    3 oz
  • Parmesan cheese
    1 oz
  • vegetables (e.g. spinach, kale, zucchini), stems trimmed
    4 oz
  • garlic clove
    1
  • large eggs
    2
  • salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    1 pinch

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 875.9 mg
Eiwitten 25.1 g
Calorieën 1354 kJ / 323.6 kcal
Vetten 20 g
Vezels 2.3 g
Verzadigd vet 10.1 g
Koolhydraten 10.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...