Apparaten en accessoires
Gluten-Free Veggie Pizza Crust
Voorbereiding. 5min
Totaal 45min
2 portions
Ingrediënten
-
mozzarella (low-moisture) in pieces3 oz
-
Parmesan cheese1 oz
-
vegetables (e.g. spinach, kale, zucchini), stems trimmed4 oz
-
garlic clove1
-
large eggs2
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
875.9 mg
Eiwitten
25.1 g
Calorieën
1354 kJ /
323.6 kcal
Vetten
20 g
Vezels
2.3 g
Verzadigd vet
10.1 g
Koolhydraten
10.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Keto Cranberry Sauce
20min
Broccoli Pizza Crust with Cheese
1u.
Gluten and grain free bread rolls
1u. 20min
Gluten-Free Banana Bread
55min
Carrot Cake Overnight Oats (Diabetes)
8u.
Basic Quinoa
35min
Pumpkin in Piloncillo Syrup
1u. 25min
Goji Berry Smoothie Bowl
5min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2u. 15min
Overnight Chocolate Chia Pudding
8u.
Boosted Breakfast Muffins
1u.
Buckwheat Pancakes
40min