Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 18 oz red onions, sliced (approx. ⅛ in.)
-
2
tsp sea salt
of 2 tsp Himalayan salt - 9 oz water
- 1 oz lemon juice
- Voeding
- per 1 Total recipe
- Calorieën
- 836 kJ / 200 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 1 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 1.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min
Mushroom Spinach Phyllo Cups
1sa 10 dk
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4h 20min
Mini Saffron Risottos and Zucchini Mousse
6h 15min
Chinese Chicken Salad Dressing
10 dk
Lime-Cilantro Vinaigrette
10 dk
Coquito (Puerto Rican Eggnog)
2 Std. 15 Min
Heirloom Tomato Gazpacho
1sa 10 dk
Slow Cooked Beets
40min
Golden Milk
10 dk
Cilantro Lime Sauce
10 dk
Strawberry Vinaigrette
5min