Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spiced Butternut Squash Bundt Cake
- 6 oz canola oil, plus extra to grease
- 8 oz butternut squash, peeled, diced (½ in.)
- 2 large eggs
- 6 oz sugar
- 6 oz brown sugar
- 1 tsp salt
- 1 tsp Chinese five spice powder
- 1 tsp baking soda
- 8 oz all-purpose flour
Maple Glaze
- 8 oz confectioners sugar
- 1 ½ oz maple syrup
- 1 oz whole milk
- 3 oz unsalted butter
- 1 pinch salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1920 kJ / 459 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 257 mg
Alternatieve recepten
Maple Buttermilk Biscuits
25 min
Blueberry Coffee Cake
1h
Texas Sheet Cake
1h 30min
Chocolate Covered Pound Cake
1h 30min
Cranberry Almond Cookies
1h 20 min
Hot Cocoa Bundt Cake
2h
Blueberry Bundt Coffee Cake
1h 45min
Baci di dama (Hazelnut Kiss Cookies)
30min
Chocolate Chip Cookie Bundt Cake
1h 45min
Pumpkin Spice Cake with Maple Buttercream
1h 30min
Carrot Walnut Bundt Cake
1h 20 min
Pumpkin Streusel Muffins
25 min