Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 80 g butter, cut into pieces
- 550 g water
- ½ tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 250 g white quinoa, rinsed and drained
- 180 g fresh mushrooms, sliced
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 80 g pouring (whipping) cream
- 2 sprigs fresh basil, leaves only, roughly torn
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2258.6 kJ / 537.8 kcal
- Eiwitten
- 15.3 g
- Koolhydraten
- 42.5 g
- Vetten
- 32.2 g
- Verzadigd vet
- 18.5 g
- Vezels
- 9.2 g
- Natrium
- 448.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Coconut quinoa with sticky mango
30 dk
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20 godz. 15 min
Mushroom stroganoff
20 min
Crunchy quinoa patties with avocado smash
1 godz. 30 min
Buckwheat and mushroom quiche
29 Std. 20 Min
Polenta zucchini slice
2 godz. 10 min
Vegan moussaka
1 godz. 50 min
Savoury tofu quiche
1 godz. 30 min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 dk
Zucchini tortillas with falafel
25h 30min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1 Std. 35 Min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 dk