Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- 1 eggplant (approx. 400 g), cut into pieces (approx. 2 cm)
- ¼ tsp salt, plus extra for sprinkling
- 25 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 1 garlic clove
- 2 tsp tomato paste
- 1 - 2 dashes Tabasco® sauce
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 250 g cherry tomatoes
- 1 pinch sugar
- 300 g tempeh (marinated or plain), cut into thin slices (approx. 5 mm)
- 4 slices toast
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2070.1 kJ / 492.9 kcal
- Eiwitten
- 20.8 g
- Koolhydraten
- 24.5 g
- Vetten
- 33.4 g
- Vezels
- 7.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Yasai miso ramen
35 min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 godz. 35 min
Millet cashew stir-fry
30min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Tofu chocolate ice cream
6h 10min
Curried lentils and steamed pumpkin
1h 15min
Spring greens with grapefruit
30min
Warming amaranth porridge
50min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 min
Rote Grutze (red fruit pudding)
2h 20min
Banana tofu ice cream
10 Min