Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- 1 eggplant (approx. 400 g), cut into pieces (approx. 2 cm)
- ¼ tsp salt, plus extra for sprinkling
- 25 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 1 garlic clove
- 2 tsp tomato paste
- 1 - 2 dashes Tabasco® sauce
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 250 g cherry tomatoes
- 1 pinch sugar
- 300 g tempeh (marinated or plain), cut into thin slices (approx. 5 mm)
- 4 slices toast
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2070.1 kJ / 492.9 kcal
- Eiwitten
- 20.8 g
- Koolhydraten
- 24.5 g
- Vetten
- 33.4 g
- Vezels
- 7.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet and sour tempeh
50min
Slow cooked chickpeas (TM5)
26h 5 min
Lupini cheese
3h 20 min
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50min
Buckwheat and mushroom quiche
29h 20min
Chinese-style drinking porridge
25min
Mediterranean capsicums
2 godz.
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Lentil and mint salad
3h 55min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Chickpea ratatouille (gut health)
1 godz.
Tofu scramble
25min