Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh

Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh

3.3 12 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 portions

Ingrediënten

  • fresh mint leaves only
    2 sprigs
  • fresh basil leaves only
    1 sprig
  • eggplant (approx. 400 g), cut into pieces (approx. 2 cm)
    1
  • salt plus extra for sprinkling
    ¼ tsp
  • extra virgin olive oil plus extra for greasing
    25 g
  • garlic clove
    1
  • tomato paste
    2 tsp
  • Tabasco® sauce
    1 - 2 dashes
  • ground black pepper
    1 - 2 pinches
  • cherry tomatoes
    250 g
  • sugar
    1 pinch
  • tempeh (marinated or plain), cut into thin slices (approx. 5 mm)
    300 g
  • toast
    4 slices

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 20.8 g
Calorieën 2070.1 kJ / 492.9 kcal
Vetten 33.4 g
Vezels 7.8 g
Koolhydraten 24.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...