Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tempeh mince
- 3 garlic cloves
- 1 eschalot
- 50 g extra virgin olive oil
- 200 g tempeh, cut into cubes (2 cm)
- 50 g tamari
- ½ tsp dried basil
- ½ tsp dried sage
- ½ tsp dried thyme
- ½ tsp dried oregano
Bolognaise sauce
- ½ zucchini, cut into pieces
- 1 carrot, cut into pieces
- 40 g tomato paste
- 400 g canned chopped tomatoes
- 4 sprigs fresh basil, leaves only
- 30 g red wine
- 50 g Parmesan cheese, shaved, to serve
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 4782 kJ / 1138.6 kcal
- Eiwitten
- 60.4 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 76.6 g
- Verzadigd vet
- 18.8 g
- Vezels
- 28.4 g
- Natrium
- 4210.7 mg
Alternatieve recepten
Potato and green pea curry
50min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Sweet and sour tempeh
50min
Lentil bolognese
30 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Vegetarian chilli
35min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Mushroom bolognaise
45 min
Chilli con tempeh
20 min
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40 Min