Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tempeh mince
- 3 garlic cloves
- 1 eschalot
- 50 g extra virgin olive oil
- 200 g tempeh, cut into cubes (2 cm)
- 50 g tamari
- ½ tsp dried basil
- ½ tsp dried sage
- ½ tsp dried thyme
- ½ tsp dried oregano
Bolognaise sauce
- ½ zucchini, cut into pieces
- 1 carrot, cut into pieces
- 40 g tomato paste
- 400 g canned chopped tomatoes
- 4 sprigs fresh basil, leaves only
- 30 g red wine
- 50 g Parmesan cheese, shaved, to serve
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 4782 kJ / 1138.6 kcal
- Eiwitten
- 60.4 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 76.6 g
- Verzadigd vet
- 18.8 g
- Vezels
- 28.4 g
- Natrium
- 4210.7 mg
Alternatieve recepten
Vegetarian chilli
35min
Hoisin tofu with brown rice
50 min
Sweet and sour tempeh
50 min
Vegan moussaka
1h 50min
Mushroom bolognaise
45 Min
Lentil bolognese
30min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min
Three-bean shepherd's pie
26h
Tofu scramble
25min
Vegetable chilli
50 min
Chilli con tempeh
20 Min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 Min