Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ red onion (approx. 90 g), cut into halves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 tsp apple cider vinegar
- 100 g extra virgin olive oil
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 8 sprigs fresh basil (approx. 10 g), leaves only
- 25 g flaked almonds
- ¼ tsp salt, to taste
- 1 garlic clove
- 500 g water
- 500 g sweet potato, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 tsp ground cumin
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 60 g rocket
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1824 kJ / 434.3 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 27.8 g
- Vetten
- 30.2 g
- Vezels
- 8.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Superfood salmon salad
1h 5min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 godz. 35 min
Colourful quinoa salad
40 Min
Warm Mediterranean couscous salad
30 Min
Curried couscous, carrot and chickpea salad
15 Min
Quinoa salad with mango salsa
1 Std.
Feta, spinach and potato frittata
1 Std.
Chickpea ratatouille (gut health)
1 Std.
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 min
Vegetable bake with goat's feta
1 Std. 30 Min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1 Std.