Apparaten en accessoires
Warm sweet potato and chickpea salad
Voorbereiding. 25min
Totaal 45min
4 portions
Ingrediënten
-
red onion (approx. 90 g), cut into halves½
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
apple cider vinegar2 tsp
-
extra virgin olive oil100 g
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
fresh basil (approx. 10 g), leaves only8 sprigs
-
flaked almonds25 g
-
salt to taste¼ tsp
-
garlic clove1
-
water500 g
-
sweet potato peeled and cut into pieces (2-3 cm)500 g
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
ground cumin1 tsp
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
rocket60 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
8.8 g
Calorieën
1824 kJ /
434.3 kcal
Vetten
30.2 g
Vezels
8.8 g
Koolhydraten
27.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plant to Plate
120 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Feta, spinach and potato frittata
1h
Warm Mediterranean couscous salad
30 min.
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1h 35 min.
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40 min.
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55 min.
Three-bean shepherd's pie
26h
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1h
Vegetable bake with goat's feta
1h 30 min.
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min.
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 min.
Colourful quinoa salad
40 min.