Apparaten en accessoires
Warm sweet potato and chickpea salad
Voorbereiding. 25min
Totaal 45min
4 portions
Ingrediënten
-
red onion (approx. 90 g), cut into halves½
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
apple cider vinegar2 tsp
-
extra virgin olive oil100 g
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
fresh basil (approx. 10 g), leaves only8 sprigs
-
flaked almonds25 g
-
salt to taste¼ tsp
-
garlic clove1
-
water500 g
-
sweet potato peeled and cut into pieces (2-3 cm)500 g
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
ground cumin1 tsp
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
rocket60 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
8.8 g
Calorieën
1824 kJ /
434.3 kcal
Vetten
30.2 g
Vezels
8.8 g
Koolhydraten
27.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plant to Plate
120 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Colourful quinoa salad
40 Min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1 Std.
Chipotle bean and corn salad
40 Min
Sweet potato and grain salad
1 Std. 30 Min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 Min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 Std. 50 Min
Curried cauliflower salad
40 Min
Millet cashew stir-fry
30 Min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1 Std.
Warm satay bowl
1 Std. 10 Min
Chickpea ratatouille (gut health)
1 Std.
Feta, spinach and potato frittata
1 Std.