Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Quinoa and spelt crackers
- ½ tsp dried thyme
- 100 g white quinoa
- 100 g spelt flour
- 100 g plain flour, plus extra for dusting
- 100 g water
- 50 g macadamia oil
- 25 g linseeds (flaxseeds)
- 45 g sesame seeds
- ½ tsp salt
Hommus
- 1 garlic clove
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 50 - 60 g sun-dried tomatoes
- 20 g olive oil, plus extra for drizzling
- 20 g lemon juice, (approx. ½ lemon)
- 50 g tahini
- ½ tsp salt
- 2 sprigs fresh basil, leaves only, plus extra for garnishing
- 1 pinch ground black pepper
- 1 pinch paprika, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2187.3 kJ / 520.7 kcal
- Eiwitten
- 13.6 g
- Koolhydraten
- 50.9 g
- Vetten
- 27.5 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 9.5 g
- Natrium
- 762.1 mg
Alternatieve recepten
Coconut and beetroot balls
40min
Savoury herb baked ricotta
2h 40min
Cranberry and rosemary chutney
40min
Spiced nut clusters
35min
Chunky basil pesto dip
10min
Falafel with beetroot hommus
20min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1h 20min
Spiced pear jam and chorizo
1h 35min
Rosemary and sea salt crackers
35min
Hommus
15min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 Min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 Min