Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chimichurri
- 60 g red wine vinegar
- 160 g extra virgin olive oil
- 1 tsp salt
- 1 - 2 garlic cloves
- 180 g red onion, cut into quarters
- 1 jalapeño chilli, trimmed and cut into halves
- 2 - 3 bunches fresh coriander, stalks and leaves (approx. 80 g)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, stalks and leaves
- 2 tbsp fresh oregano
White bean dip
- 1 garlic clove
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 2 cans canned cannellini beans, rinsed and drained
- 1 ½ tbsp lemon juice
- 1 tbsp tahini
- 1 - 2 tsp salt, to taste
- paprika, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 193.8 kJ / 46.1 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 3.1 g
- Vetten
- 2.5 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 321.9 mg
Alternatieve recepten
Dukkah
25min
Miso dressing
5min
Fennel, freekeh and orange salad
2h 25min
Basil pesto
10 Min
Coriander pesto
5min
Falafel with beetroot hommus
20min
Oatcakes with Moroccan hommus
50min
White bean purée and anchovy on crostini
45min
Hazelnut dukkah with fennel
50min
Baba ghanoush
1h
Traditional hommus
25h 5min
Hommus
15min