Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chimichurri
- 60 g red wine vinegar
- 160 g extra virgin olive oil
- 1 tsp salt
- 1 - 2 garlic cloves
- 180 g red onion, cut into quarters
- 1 jalapeño chilli, trimmed and cut into halves
- 2 - 3 bunches fresh coriander, stalks and leaves (approx. 80 g)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, stalks and leaves
- 2 tbsp fresh oregano
White bean dip
- 1 garlic clove
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 2 cans canned cannellini beans, rinsed and drained
- 1 ½ tbsp lemon juice
- 1 tbsp tahini
- 1 - 2 tsp salt, to taste
- paprika, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 193.8 kJ / 46.1 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 3.1 g
- Vetten
- 2.5 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 321.9 mg
Alternatieve recepten
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35 Min
Dukkah
25 Min
Fennel, freekeh and orange salad
2h 25min
Falafel with beetroot hommus
20 Min
Lemon and caper aioli
15 Min
Hommus
15 Min
Savoury cashew cream cheese
3h 10min
Traditional hommus
25 Std. 5 Min
Seeded tahini crackers
1h 10 phút
Za'atar seasoning
5min
Black tahini and beetroot hommus
1h 10 phút
Corn chips with salsa roja
1 Std. 20 Min