Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chimichurri
- 60 g red wine vinegar
- 160 g extra virgin olive oil
- 1 tsp salt
- 1 - 2 garlic cloves
- 180 g red onion, cut into quarters
- 1 jalapeño chilli, trimmed and cut into halves
- 2 - 3 bunches fresh coriander, stalks and leaves (approx. 80 g)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, stalks and leaves
- 2 tbsp fresh oregano
White bean dip
- 1 garlic clove
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 2 cans canned cannellini beans, rinsed and drained
- 1 ½ tbsp lemon juice
- 1 tbsp tahini
- 1 - 2 tsp salt, to taste
- paprika, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 193.8 kJ / 46.1 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 3.1 g
- Vetten
- 2.5 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 321.9 mg
Alternatieve recepten
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1 Std. 20 Min
Dukkah
25min
Lemon and caper aioli
15min
Basil pesto
10min
Miso corn purée with almond ricotta
3 Std. 20 Min
Baba ghanoush
1h
Falafel with beetroot hommus
20 min
Za'atar seasoning
5min
Traditional hommus
25 Std. 5 Min
Hommus dip
5min
Hommus
15min
Tzatziki dip
15min