Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 40 g fresh basil leaves
- 20 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 160 g raw cashew nuts
- 60 g extra virgin olive oil, to taste, plus extra for covering pesto
- 1 tbsp white wine vinegar, to taste
- Voeding
- per 50 g
- Calorieën
- 1036.9 kJ / 246.9 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 4.1 g
- Vetten
- 22.6 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 100.8 mg
Alternatieve recepten
Seeded tahini crackers
1 godz. 10 min
Lemon coconut bliss balls
40min
Peanut butter
5min
Vegetable stock paste
30 min
Basil pesto
10 min
Five seed energy bars
1h 45min
Pumpkin hommus with green dippers (Toddlers and beyond)
50 Min
Quick beetroot relish
40min
Hommus
15 min
Hommus dip
5min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5min