Apparaten en accessoires
Romesco dip
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
12 portions
Ingrediënten
-
smoked almonds150 g
-
roasted red capsicum (see Tips)500 g
-
sherry vinegar50 g
-
smoked paprika1 tsp
-
salt to taste (optional)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portions
Natrium
113.8 mg
Eiwitten
3.4 g
Calorieën
382.4 kJ /
91 kcal
Vetten
7.1 g
Vezels
1.8 g
Verzadigd vet
0.5 g
Koolhydraten
2.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Curried almonds
25min
French dressing
5min
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50min
Muhamara dip
30min
Brandy butter
10min
Sun-dried tomato tartare
15min
Anise-cured salmon
14u. 10min
White bean dip with chimichurri
15min
Beetroot and tequila cured salmon
24u. 20min
Smoked trout pâté
3u. 15min
Pistachio cheesecakes with mango
2u. 30min