Apparaten en accessoires
Spiced pear jam and chorizo
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 35min
10 portions
Ingrediënten
-
garlic clove1
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
lemon zest only, no white pith1
-
pears (approx 3-4 pears), cores removed and cut into quarters430 g
-
apple core removed and cut into quarters1
-
saffron threads1 pinch
-
ground smoked paprika½ tsp
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
raw sugar200 g
-
chorizo (approx. 3-4), thinly sliced600 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
507.6 mg
Eiwitten
10.4 g
Calorieën
1058 kJ /
252 kcal
Vetten
10 g
Vezels
2.7 g
Verzadigd vet
3.5 g
Koolhydraten
29.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Spanish tapas
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Apple, leek and sage sauce
15 Min
Orange and cardamom granola clusters (Diabetes)
1 Std. 15 Min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7 Std. 30 Min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30 Min
Plum Jam
50 Min
Mango, ginger and chilli chutney
25 Std. 10 Min
Spiced apple liqueur
168 Std. 10 Min
Apple and ginger paste
6 Std. 15 Min
Pfeffernüsse (German spice biscuits)
2 Std. 40 Min
Citrus marmalade
2 Std. 20 Min
Brinjal (eggplant pickle)
1 Std. 30 Min
Speculaas
1 Std.