Apparaten en accessoires
Spiced pear jam and chorizo
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 35min
10 portions
Ingrediënten
-
garlic clove1
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
lemon zest only, no white pith1
-
pears (approx 3-4 pears), cores removed and cut into quarters430 g
-
apple core removed and cut into quarters1
-
saffron threads1 pinch
-
ground smoked paprika½ tsp
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
raw sugar200 g
-
chorizo (approx. 3-4), thinly sliced600 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
507.6 mg
Eiwitten
10.4 g
Calorieën
1058 kJ /
252 kcal
Vetten
10 g
Vezels
2.7 g
Verzadigd vet
3.5 g
Koolhydraten
29.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Spanish tapas
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Chicken and port pâté
1u. 30min
Tomato ketchup
1u. 25min
Butter
10min
Mayonnaise
5min
Rustic bread
2u.
Mango, ginger and chilli chutney
25u. 10min
Traditional Worcestershire sauce
35min
Wholegrain mustard
120u.
Citrus marmalade
2u. 20min
Sundried tomato hommus with crackers
1u. 15min
Cranberry and rosemary chutney
40min
Quick beetroot relish
40min