Apparaten en accessoires
Rhubarb and vanilla strawberry jam
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
550 g
Ingrediënten
-
raw sugar200 g
-
vanilla bean cut into halves1
-
rhubarb trimmed and cut into pieces (4 cm)450 g
-
strawberries hulled and cut into halves100 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 550 g
Natrium
75.7 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
3787.8 kJ /
905.3 kcal
Vetten
1.2 g
Vezels
10.2 g
Verzadigd vet
0.5 g
Koolhydraten
226.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Mixed berry jam
50min
Spiced pear jam and chorizo
1u. 35min
Rhubarb, orange and almond Cake
1u. 30min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter,TM6)
10min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7u. 30min
Strawberry jam
55min
Plum Jam
50min
Rhubarb and Orange Blossom Jam
45min
Plum paste
1u.
Citrus marmalade
2u. 20min
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
2u.
Tomato passata
1u. 40min