Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Gruyère cheese, cut into pieces (3 cm)
- 20 g extra virgin olive oil
- 500 g brown onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 30 g unsalted butter
- 1 sprig fresh thyme, leaves only, plus extra to scatter
- 80 g white wine
- 15 g plain flour
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 2 tsp Beef stock paste (see Tips)
- 1000 g water
- 1 baguette loaf, cut into 18 x 1 cm slices, toasted (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1529.3 kJ / 365.5 kcal
- Eiwitten
- 14.4 g
- Koolhydraten
- 37.2 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 508.6 mg
Alternatieve recepten
Easy lamb hotpot
2 Std.
Garlic and sage mash
30min
Perfect steak with sauce Bernaise
35 min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20min
Pea and mint soup
20 Min
Prawn and saffron arancini
25 Std.
Broccoli and blue cheese soup
25min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter)
10 Min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3h 15min
Seafood bisque
1h 10min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3h 15min