Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Gruyère cheese, cut into pieces (3 cm)
- 20 g extra virgin olive oil
- 500 g brown onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 30 g unsalted butter
- 1 sprig fresh thyme, leaves only, plus extra to scatter
- 80 g white wine
- 15 g plain flour
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 2 tsp Beef stock paste (see Tips)
- 1000 g water
- 1 baguette loaf, cut into 18 x 1 cm slices, toasted (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1529.3 kJ / 365.5 kcal
- Eiwitten
- 14.4 g
- Koolhydraten
- 37.2 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 508.6 mg
Alternatieve recepten
No fail mash potato
20 min
Mini mojito cheesecakes (Nico Moretti)
24 Std. 25 Min
All in one bowl bolognese
40min
Garlic and sage mash
30min
Squid Ink Pasta Bolognese (Gut Health)
45min
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
25 min
Grisons barley soup
1h 15min
Family Meatloaf
1h 10min
Lime and ginger dressing
30min
Pea and mint soup
20 min
Traditional sausage rolls
50min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20 min