Apparaten en accessoires
French onion soup (Soupe à l’oignon)
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
6 portions
Ingrediënten
-
Gruyère cheese cut into pieces (3 cm)150 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
brown onion cut into wedges (3-4 cm)500 g
-
unsalted butter30 g
-
fresh thyme leaves only, plus extra to scatter1 sprig
-
white wine80 g
-
plain flour15 g
-
ground black pepper plus extra to season2 pinches
-
Beef stock paste (see Tips)2 tsp
-
water1000 g
-
baguette loaf cut into 18 x 1 cm slices, toasted (see Tips)1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
508.6 mg
Eiwitten
14.4 g
Calorieën
1529.3 kJ /
365.5 kcal
Vetten
17 g
Vezels
2.6 g
Verzadigd vet
8.1 g
Koolhydraten
37.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Hollandaise
15min
Curry coconut fish with spiced lentils
30min
Pears on Orange Syrup
Geen beoordelingen
Cooking Long Pasta
Geen beoordelingen
French onion pasta
45min
Spiralized sweet potato curry rosti
30min
Chunky guacamole
10min
Cranberry Bacon Stuffing
10min
Whipped Feta
35min
Beef stock paste
3u.
Mushroom risotto
30min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15min