Béarnaise sauce

Béarnaise sauce

4.5 133 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
300 g

Ingrediënten

  • fresh tarragon leaves and stalks, separated
    4 - 5 sprigs
  • eschalots
    80 g
  • white wine vinegar
    80 g
  • unsalted butter cut into pieces
    180 g
  • egg yolks
    4
  • salt
    ½ - 1 tsp
  • ground black pepper
    2 pinches

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 300 g

Natrium 2294 mg
Eiwitten 17.7 g
Calorieën 6924.8 kJ / 1648.8 kcal
Vetten 170.6 g
Vezels 14.5 g
Verzadigd vet 104.5 g
Koolhydraten 8.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...