Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 5 sprigs fresh tarragon, leaves and stalks, separated
- 80 g eschalots
- 80 g white wine vinegar
- 180 g unsalted butter, cut into pieces
- 4 egg yolks
- ½ - 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 300 g
- Calorieën
- 6924.8 kJ / 1648.8 kcal
- Eiwitten
- 17.7 g
- Koolhydraten
- 8.9 g
- Vetten
- 170.6 g
- Verzadigd vet
- 104.5 g
- Vezels
- 14.5 g
- Natrium
- 2294 mg
Alternatieve recepten
Béchamel sauce (TM6 )
15min
Béarnaise sauce
10 min
Béarnaise sauce
15min
Perfect steak with sauce Bernaise
35 Min
Caesar salad dressing
10 min
Hollandaise sauce
15min
Béarnaise Sauce
20 min
Béarnaise Sauce
20 min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2h
Peppercorn sauce
20 min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15min