Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
2
beef fillet steaks (3-6 cm thickness)
of beef rump steak (3-6 cm thickness) - sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- olive oil, to drizzle
Bernaise sauce
- 4 - 5 sprigs fresh tarragon, leaves only; stalks reserved
- 80 g eschalots
- 80 g white wine vinegar
- 180 g unsalted butter, cut into pieces
- 4 egg yolks
- ½ - 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 2 portions
- Calorieën
- 12618.4 kJ / 3015.9 kcal
- Eiwitten
- 149.4 g
- Koolhydraten
- 19.8 g
- Vetten
- 258.2 g
- Verzadigd vet
- 137.3 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 2152.8 mg
Alternatieve recepten
Retro prawn cocktail
20 Min
Mint béarnaise
25min
NZ mustard sauce
15 Min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4u. 15min
Steamed peas and sweetcorn (9 months+)
Geen beoordelingen
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1 godz. 20 min
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1h
Asparagus and potatoes with hollandaise
50min
Prawn dumplings with dipping sauce (Brendan Pang)
2h 50min
Béarnaise sauce
20 Min
Béarnaise Sauce
20 Min
Mushroom cappuccino
25min