Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
2
beef fillet steaks (3-6 cm thickness)
of beef rump steak (3-6 cm thickness) - sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- olive oil, to drizzle
Bernaise sauce
- 4 - 5 sprigs fresh tarragon, leaves only; stalks reserved
- 80 g eschalots
- 80 g white wine vinegar
- 180 g unsalted butter, cut into pieces
- 4 egg yolks
- ½ - 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 2 portions
- Calorieën
- 12618.4 kJ / 3015.9 kcal
- Eiwitten
- 149.4 g
- Koolhydraten
- 19.8 g
- Vetten
- 258.2 g
- Verzadigd vet
- 137.3 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 2152.8 mg
Alternatieve recepten
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50min
Ranch Dressing
2 godz. 15 min
Espresso Martini
5min
Creamy Turkey Stew (TM6)
Geen beoordelingen
Melon Granita
4h
Romesco Dip
10min
Tetsuya Wakuda's Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (TM6)
30min
Béarnaise sauce
20min
Smoked Salmon and Brie Quiche
55min
Rhubarb and ginger gin fizz
336 Std. 10 Min
"To die for" mini pavlovas
2 Std. 40 Min
Tempered chocolate
40min