Perfect steak with sauce Bernaise

Perfect steak with sauce Bernaise

4.1 8 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
2 portions

Ingrediënten

  • beef fillet steaks (3-6 cm thickness)
    2
    beef rump steak, (3-6 cm thickness)
  • sea salt to season
  • ground black pepper to season
  • olive oil to drizzle
Bernaise sauce
  • fresh tarragon leaves only; stalks reserved
    4 - 5 sprigs
  • eschalots
    80 g
  • white wine vinegar
    80 g
  • unsalted butter cut into pieces
    180 g
  • egg yolks
    4
  • salt
    ½ - 1 tsp
  • ground black pepper
    2 pinches

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 2 portions

Natrium 2152.8 mg
Eiwitten 149.4 g
Calorieën 12618.4 kJ / 3015.9 kcal
Vetten 258.2 g
Vezels 3.2 g
Verzadigd vet 137.3 g
Koolhydraten 19.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...