Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
2
beef fillet steaks (3-6 cm thickness)
of beef rump steak (3-6 cm thickness) - sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- olive oil, to drizzle
Bernaise sauce
- 4 - 5 sprigs fresh tarragon, leaves only; stalks reserved
- 80 g eschalots
- 80 g white wine vinegar
- 180 g unsalted butter, cut into pieces
- 4 egg yolks
- ½ - 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 2 portions
- Calorieën
- 12618.4 kJ / 3015.9 kcal
- Eiwitten
- 149.4 g
- Koolhydraten
- 19.8 g
- Vetten
- 258.2 g
- Verzadigd vet
- 137.3 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 2152.8 mg
Alternatieve recepten
Mashed potatoes for two (peeler)
30 min
Sgroppino
5 Min
Turkey with cherry sauce and steamed veggies (Diabetes)
3h 30 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Hazelnut meringue roulade with spun sugar
2h 20min
Veal sweetbreads with creamy white wine sauce
3h 30 min
Béarnaise sauce
20 min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3h 10 min
Scallops and prawns with XO butter
50min
Spicy pineapple vinaigrette
Keine Bewertungen
Scallops with pea purée
25 min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min