Perfect steak with sauce Bernaise
TM6

Perfect steak with sauce Bernaise

3.7 (3 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 2 beef fillet steaks (3-6 cm thickness)
    of beef rump steak (3-6 cm thickness)
  • sea salt, to season
  • ground black pepper, to season
  • olive oil, to drizzle

Bernaise sauce

  • 4 - 5 sprigs fresh tarragon, leaves only; stalks reserved
  • 80 g eschalots
  • 80 g white wine vinegar
  • 180 g unsalted butter, cut into pieces
  • 4 egg yolks
  • ½ - 1 tsp salt
  • 2 pinches ground black pepper

Voeding
per 2 portions
Calorieën
12618.4 kJ / 3015.9 kcal
Eiwitten
149.4 g
Koolhydraten
19.8 g
Vetten
258.2 g
Verzadigd vet
137.3 g
Vezels
3.2 g
Natrium
2152.8 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten